Menu

LG en Cisco Webex: een revolutie in elke meeting room

Het lijkt soms een droom: videoconferenties opzetten zonder vertraging door bijvoorbeeld niet reagerende displays of een falend audiosysteem. LG en Cisco maken je droom realiteit met hun samensmelting van kwaliteitsdisplays en Room Kits die als één product geoptimaliseerd zijn voor videoconferencing. Ga je voor naadloze videoconferencing met uitmuntende beeldkwaliteit, dan ga je voor LG & Cisco.

Cisco en LG bundelen met de Room Kits en displays hun sterkste kwaliteiten voor het bedrijfsleven. Twee producten smelten samen in één tool voor videoconferenties, contentoverdracht en interactieve presentaties, voorzien van de meest geavanceerde functies en met de absolute zekerheid van compatibiliteit. Met een gebruikerservaring waar je U tegen zegt: het werkt simpel, direct en intuïtief. Voor een nog geruster gevoel bieden LG en Cisco 24/7 online support, zodat je gegarandeerd continue productiviteit hebt.

Visueel superieur met de kwaliteitsdisplays van LG

Omdat elke vergaderomgeving uniek is, heeft LG voor deze productlijn zes verschillende displays ontworpen tussen de 49 en 98 inch. De displays van LG bieden met hun hoge helderheid en UHD beeldkwaliteit een fascinerende, visueel superieure kijkervaring. De functie voor het delen van het scherm en de naadloze integratie van video creëren een ongekende in-meeting experience waarbij vergaderen op afstand toch heel dichtbij voelt. Door twee displays aan elkaar te koppelen combineer je vergaderen via een videoconferentie met een interactieve presentatie: op het ene display heb je een videoverbinding met de deelnemers aan de videoconferentie, en op het tweede scherm deel je jouw presentatie met hen. En dat betekent effectiever vergaderen en interactieve presentaties, en dat levert je dan weer optimalisatie van je productiviteit op.

Naadloze gebruikerservaring met Cisco Webex Room Kit en Room Kit Plus

Cisco, de specialist op het gebied van videoconferencing, is de ontwerper van twee Room Kits die perfect samenwerken met de displays van LG. De standaard Room Kit is uitgerust met camera, codec, speakers en microfoon en geschikt voor vergaderruimtes met groepen tot 7 personen. De Room Kit Plus heeft naast de standaardfuncties een afzonderlijke quadcamera en is daarmee geschikt voor middelgrote vergaderruimtes met groepen tot 14 personen. Met beide kits heb je geavanceerde, slimme camera’s in huis, die bijvoorbeeld bij videoconferenties automatisch een close-upbeeld weergeven van de persoon die aan het woord is. Door deze slimme functies van de Cisco Webex Room Kits zijn de beperkingen voor het inzetten van video als communicatiemiddel in kleine of middelgrote ruimtes opgeheven. Ook voor kleine en middelgrote bedrijven met beperkte ruimte is videoconferencing dus binnen handbereik!

LG & Cisco: ontdek het zelf op Presentation Partner’s Business Event

LG & Cisco bewijzen met hun samenwerking het bedrijfsleven een grote dienst. Twee producten, één videoconferentietool, perfecte afstemming: dat is de kwaliteit die we graag zien bij Presentation Partner. LG & Cisco Webex krijgen dan ook een mooie plaats tijdens ons Business Communication Event op woensdag 19 september. Wil je zelf ontdekken wat de kracht van LG displays en Cisco Webex is? Kom langs op ons event en volg de demonstratie van deze videoconferentietool. Meld je nu aan en laat je verrassen!