Menu

Kramer VIA Collage

  • 4K/30 UHD - 4K/60 UHD (4:2:0)
  • Supports full HD 1080p/60
  • Snel en eenvoudig
  • 6 gebruikers op één display
  • 12 gebruikers op twee displays

Beschrijving

Kramer VIA Collage

De VIA Collage is het systeem van Kramer om draadloos samen te werken tot een resolutie van 4K UHD. Door de VIA Collage van Kramer kan iedereen met zijn eigen device werken (BYOD). Dit bevordert uw interactie en efficiëntie in een vergadering. Dit betekent ook dat het niet uitmaakt of u nu werkt met iOS (iPad of iPhone) of Android, de Kramer VIA Collage zorgt ervoor dat alles moeiteloos weergegeven wordt. Ook het delen via de cloud is zeer gemakkelijk door het slepen van content in de cloud en naar uw gesprekspartners.

Presenteren en samenwerken draadloos met de VIA Collage van Kramer Electronics. In de kern van de VIA Collage is een computer met een 2,9 GHz quad-core processor met 4GB RAM die populaire 3rd party werkplek applicaties zoals Microsoft Excel en communicatie-toepassingen zoals Skype, GotoMeeting, Lync en WebEx kan draaien. Gebruikers kunnen verbinding met de VIA Collage en samenwerken met behulp van de VIA app om de eigenlijke document op de VIA Collage in real time te bewerken.


Medewerkers hoeven niet eens in dezelfde ruimte te zijn, ze kunnen verspreid zijn over de hele wereld en inloggen op afstand. Het gezamenlijke bestand als resultaat  van de zitting kan dan gemakkelijk worden gedeeld met alle gebruikers.

Via WiFi of LAN, kan de VIA Collage ook spiegelen maximaal zes apparaat wordt weergegeven op een scherm tijdens presentaties. Als er een tweede scherm is aangesloten, kunnen 12 apparaten worden weergegeven in totaal (inclusief de VIA Collage eigen HDMI-ingang). Apparaten die draaien op Windows, Mac OS, iOS en Android worden ondersteund. Uitgangen op de VIA Collage zijn HDMI en DisplayPort. Een adapter van DisplayPort naar HDMI is inbegrepen.Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies!


Campus of Collage

De Kramer Collage is het vlaggenschip van de Via familie en biedt dezelfde functionaliteit als de Via Campus met als toevoeging een HDMI input. Deze HDMI aansluiting kan gebruikt worden om bijvoorbeeld een laptopaansluiting te creëren. De aangesloten bron wordt integraal onderdeel van het Via Ecosysteem. Dit betekend dat de alle functionaliteiten zoals annoteren (aantekeningen maken) en Whiteboard functionaliteit hierover kunnen worden toegepast.


Op werkdagen zijn we bereikbaar van 08:30 – 17:30 uur via 079-3619011
Ook kunt u een bericht sturen naar verkoop@presentationpartner.nl of via
ons contactformulier

Heeft u direct een vraag? Maak dan gebruik van onze Live Chat of
WhatsApp: 06-13136666

of
Bezoek onze showroom in Zoetermeer op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur


 

08:30 - 17:00
MA- T/M VRIJDAG
Bekijk de
Kramer VIA Collage
in onze showroom
Bezoek onze showroom voor een productpresentatie op maat.