Menu

Kramer VIA Campus voor het Onderwijs

  • Toon de hoofddisplay op uw eigen toestel.
  • Bied interactieve, multimedia toetsen
  • Share draadloze HD video streaming
  • Draadloze verbinding voor maximaal 255 apparaten
  • Present 4K UHD inhoud
Bekijk pdf

Beschrijving

VIA Campus biedt toonaangevende samenwerking en betrokkenheid tools die interactief leren in het onderwijs en Corporate Training omgevingen, alsmede het ondersteunen van algemene draadloze connectiviteit en samenwerking voor vrijwel elke omgeving te verbeteren. Van elke laptop of mobiel apparaat , studenten, leraren of een in-room deelnemer aan de vergadering kan het hoofdscherm bekijken , bewerken van documenten samen in real time te delen welke grootte bestand , zet het hoofddisplay in een digitaal whiteboard , en nog veel meer .

VIA Campus laat ook facilitatoren gebruik maken van e – polling en e – examens te gemakkelijk en direct meten hoeveel studenten en cursisten daadwerkelijk aan het leren zijn . VIA Campus kan maximaal zes gebruiker schermen op één hoofddisplay of maximaal 12 schermen op twee displays.

De oplossing is voorzien van iOS mirroring voor MacBook , iPad en iPhone en Android- mirroring ( Lollipop OS 5.0 of nieuwer ) . Remote studenten kunnen eenvoudig lid worden van de klas en in realtime samenwerken met geïntegreerde 3 – party video-conferencing en office apps.


Kramer Connect – Kramer Campus

De Kramer Via Campus biedt dezelfde functionaliteit als de Via Connect Pro met de volgende toevoegingen. Het is mogelijk om het beeld van het presentatiescherm weer te geven op het mobiele device van de gebruiker (student). Hier kunnen aantekeningen op worden gemaakt en lokaal op het toestel worden opgeslagen. Tevens is er uitgebreide Whiteboard functionaliteit toegevoegd en het is mogelijk om 6 gebruikers simultaan weer te geven op het presentatiescherm. Het is zelfs mogelijk om 2 presentatieschermen aan de sluiten op de Via Campus om vervolgens 12 gebruikers simultaan weer te geven op de presentatieschermen. De Campus ondersteunt iOS mirroring (Airplay) voor Macbook, iPad en iPhones. Android mirroring werkt vanaf Lollipop OS 5.0 of nieuwer. De Campus is speciaal ontwikkeld voor onderwijsomgevingen en is voorzien van E-poll en E-xam applicaties.


Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies!
Op werkdagen zijn we bereikbaar van 08:30 – 17:30 uur via 079-3619011
Ook kunt u een bericht sturen naar verkoop@presentationpartner.nl of via
ons contactformulier

Heeft u direct een vraag? Maak dan gebruik van onze Live Chat of
WhatsApp: 06-13136666

of
Bezoek onze showroom in Zoetermeer op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur

08:30 - 17:00
MA- T/M VRIJDAG
Bekijk de
Kramer VIA Campus voor het Onderwijs
in onze showroom
Bezoek onze showroom voor een productpresentatie op maat.