Menu

Kerk TV

Iedereen moet de dienst kunnen meemaken

Kerk TV is de moderne versie van de kerktelefoon of kerkradio. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden en geven de thuisblijver toch de kans de dienst ‘live’ mee te maken. Het aanbod in camera’s en geluidsopnameapparatuur blijft groeien en maakt het maken van de juiste keuze lastig. Daarnaast moet de dienst ook direct gestreamd worden naar de externe plekken waar de dienst gevolgd wordt. De ervaring van Presentation Partner kan u hierin helpen en levert u een oplossing die past bij het gebouw.

Geïnstalleerde oplossingen variëren van zeer simpel, met 1 camera, tot zeer uitgebreid waar meerdere camera’s ingezet worden inclusief volledige regiekamer. Voor elke instelling is er een oplossing en Presentation Partner zorgt ervoor dat u de juiste investering maakt.

Installatie en service

Presentation Partner helpt u graag verder in het creëren van een unieke beleving voor de mensen in uw gemeente die niet in staat zijn naar de kerk te komen. Door onze gespecialiseerde mensen installeren wij de opnameapparatuur voor beeld en geluid met een afwerking die past bij de uitstraling van de accommodatie.

De voordelen van kerk TV van Presentation Partner

  • Werken met A-merken waardoor u zekerheid heeft van kwaliteit;
  • Al meer dan 25 jaar ervaring, wij weten waar we mee bezig zijn;
  • Presentation partner heeft een “no-nonsens” mentaliteit en werkt transparant.