Menu

Integratie beeld, geluid en meubilair

Integratie van beeld, geluid en meubilair voor een betere werkplek

De integratie van beeld, geluid en meubilair is eigenlijk al een standaard in de kantoorinrichting. Presentation Partner staat u bij in de renovatie voor de toekomst. Wij kunnen u helpen in het uitdenken van nieuwe mogelijkheden binnen uw bedrijf en combineren hierbij onze ervaring in beeld, geluid en ICT en uw nieuwe kantoormeubelen.

Integratie beeld, geluid en meubilair

Gemak van samenwerken door fusie van kantoormeubel en AV

Door het gebruik van verschillende systemen (Apple, Microsoft, Android) en apparaten (smartphone, tablet, laptop) wordt de drempel om samen te werken en content te delen vaak hoog. Met de kantoormeubelen voor het nieuwe werken van Presentation Partner verdwijnt deze aarzeling en boost u uw productiviteit. Design en AV-techniek  gaan naadloos in elkaar over en biedt uw medewerkers de vrijheid hun eigen device te kiezen en zonder moeite content te delen.

Met behulp van een ‘media:scape’ oplossing brengt u media en werkplek samen. Denk hierbij aan flexplekken met een geïntegreerd scherm waar iedereen in het project en aan de tafel gemakkelijk informatie op het beeldscherm kan weergeven.

Neem vandaag nog contact op met Presentation Partner voor meer info!