Menu

InFocus LiteShow 4

  • Draadloos presenteren vanaf uw smartphone
  • Vier displays in één
Bekijk pdf

Beschrijving

De InFocus LiteShow4 geeft u de mogelijkheid om uw data of presentaties rechtstreeks vanaf uw PC, smartphone of tablet op een beeldscherm weer te geven. Dit apparaat beschikt over on-board video decoding, een snelle transferspeed en een groot bereik.

Eigenschappen InFocus LiteShow4

  • Snel en gemakkelijk data delen
  • Draadloos presenteren vanaf uw smartphone
  • Snelle transferspeed en groot bereik
  • On-board video decoding
  • Vier displays in één
  • Quick connection

Gemakkelijk data delen
In kantooromgevingen wilt u soms snel uw data met anderen kunnen delen via een beeldscherm. Bijvoorbeeld om iets te laten zien of om bedrijfspresentaties te geven. Met de InFocus LiteShow4 kunt u draadloos al uw content delen met anderen vanaf elke computer, tablet of smartphone. De InFocus LiteShow4 werkt met zowel Windows, MAC, iOS als Android.

Draadloos presenteren
Draadloos presenteren is ideaal omdat het een presentatie een stuk interessanter maakt. U kunt namelijk vrijelijk rondlopen en zo de presentatie levendig houden. U hoeft de LiteShow4 alleen maar te verbinden met uw pc of mobiele device en vervolgens kunt u zonder problemen draadloos presenteren.

Snelle transferspeed en groot bereik
De InFocus LiteShow4 is uitgerust met de 802.11n WiFi-standaard waardoor u razendsnel uw data kunt versturen. De maximale transferspeed bedraagt 150Mbps. Daarnaast heeft de LiteShow4 een groot bereik van 91 meter, normaal gesproken voldoende om een bedrijfspresentatie te geven.

On-board video decoding
Dankzij speciale technologie is dit apparaat in staat om zelf video’s te decoden, met als resultaat dat het zware werk niet meer bij de computer ligt, maar bij de InFocus LiteShow4. Het voordeel hiervan is dat de kwaliteit van uw video en audio altijd optimaal is, zelfs wanneer u gebruik maakt van oude computers.

Vier displays in één
De Quadview functie van de InFocus LiteShow4 maakt het mogelijk om het apparaat met vier computers tegelijk te verbinden. Op deze manier kunt u verschillende aspecten van een onderwerp belichten, handig voor in meetings of tijdens schoolprojecten.

Quick connection
Wanneer er een gastspreker op visite komt, is het wel zo prettig als hij direct zijn presentaties kan houden zonder daar allemaal software voor te hoeven installeren. Met de LiteShow USB-stick kan uw gastspreker direct zijn gang gaan. Deze USB-stick plugt u in de InFocus LiteShow4 en de presentatie kan beginnen.

08:30 - 17:00
MA- T/M VRIJDAG
Bekijk de
InFocus LiteShow 4
in onze showroom
Bezoek onze showroom voor een productpresentatie op maat.