Menu

Hotel

“Een hotelkamer die de beleving voor zakelijke als particuliere klant optimaliseert”

Een hotel moet zowel voor de zakelijke klant als voor de vakantieganger aantrekkelijk zijn om een zo groot mogelijke markt aan te spreken. Hierbij moeten functionaliteit en ontspanning hand in hand gaan, maar geldt bovenal dat de kamer van alle gemakken voorzien moet zijn. Kleine en leuke gemakken als automatisch bedienbare lichten, gordijnen, TV en geluid via een tablet doet wonderen voor de beleving.

Waarom een hotelkamer van Presentation Partner?

  • Al meer dan 25 jaar ervaring met audiovisuele toepassingen in binnen en buitenland;
  • Maak alles persoonlijk met narrowcasting en hotel TV;
  • Zekerheid van kwaliteit en techniek, gegarandeerd storingsvrij;
  • Het beste en snelste supportteam in de branche voor ad hoc probleem oplossingen.

‘Ons streven: klant beleving van uw hotel versterken door middel van beeld en geluid.’

Wat biedt een hotelkamer van Presentation Partner?

Een hotel ingericht door Presentation Partner biedt u een gebruiksklare audiovisuele toepassing naar wens in uw hotel. Door de perfectionistische afwerking biedt het de hotelkamer of lobby een uitstraling die het verdient. Enkele producten die wij zoal plaatsen in hotels zijn: Audiosystemen voor achtergrondmuziek en een volledig automatisch bedienbare hotelkamer.

Verder is het mogelijk LCD-TV schermen (hotel TV) te installeren, gecombineerd met narrowcasting, waardoor gepersonaliseerde boodschappen aan uw bezoeker kunnen worden geleverd.

Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor een persoonlijk advies voor uw hotelkamer, of vraag direct een offerte aan.