Menu

Hotel TV

Wat is mogelijk met Hotel TV?

Met een persoonlijke digitale Hotel TV oplossing kunt u uw gasten een unieke beleving bieden en dit zelf beheren. Zo bestaan er grofweg 3 mogelijkheden voor Hotel TV:

1. Hotel TV basic

Hiermee kunt u bijvoorbeeld restricties opleggen zoals volumeregeling of bepaalde zenders. Ook kunt u een standaard welkomstbericht integreren bij het inschakelen van de televisie.

2. Hotel TV met infokanaal

Hiermee heeft u de mogelijkheid tot het toevoegen van een eigen infokanaal. Hiermee toont u niet alleen informatie over bijvoorbeeld weer en verkeer maar gaat u ook een stap verder door informatie over accommodaties weer te geven.

3. Hotel TV gepersonaliseerd

De meest uitgebreide optie is een volledig gepersonaliseerde toepassing gericht op uw gast(en). Met deze oplossing kunt een persoonlijke boodschap laten zien aan de gast wanneer deze het toestel inschakelt. Hierdoor word het ook mogelijk gericht te adverteren zodat u de vaste gast op bepaalde acties kunt wijzen. Verder is het ook mogelijk de TV te synchroniseren met de smartphone van de gast zodat content gemakkelijk op het beeldscherm weergeven kan worden.

Hotel TV

Installatie en service

Presentation Partner helpt u graag verder in het creëren van een unieke beleving in uw organisatie. Met onze gespecialiseerde mensen installeren wij de tv’s met een afwerking die past bij de uitstraling van de accommodatie. Presentation Partner maakt zelf de interface waarmee u gaat werken zodat deze geheel naar wens is en u deze direct en gemakkelijk in gebruik kunt nemen. Met deze interface kunt u centraal alle TV’s aansturen en instellingen en boodschappen aanpassen.

De voordelen van Hotel TV van Presentation Partner

  • Werken met A-merken (o.a. Samsung, LG) waardoor u zekerheid heeft van kwaliteit;
  • Centraal beheerd systeem met een eigen server zodat flexibiliteit gegarandeerd is;
  • Door een training haalt u alles uit uw hotel tv en verhoogt u uw ROI
  • Presentation partner heeft een “no-nonsens” mentaliteit en werkt transparant

Neem vandaag nog contact met ons op voor gerichte informatie!