Menu

Het nieuwe werken

Het nieuwe werken anno nu; flexibel in eigen kantoor en daarbuiten

Waar medewerkers steeds meer de ruimte krijgen een werkplek naar keuze te kiezen ontstaat er automatisch de vraag naar meer flexplekken binnen het kantoor zelf. Er zijn werknemers die het prefereren staand te werken of op een yoga bal ter bevordering van een actieve werkhouding. Verder is ook de behoefte te werken met apparatuur naar keuze hoog.

Lees hieronder verder voor specifiekere voorbeelden van het nieuwe werken.

Online samenwerken

Online samenwerken is niet meer beperkt tot video vergaderen of via de cloud in hetzelfde document werken. Met behulp van een ‘media:scape’ oplossing brengt u media en werkplek samen. Denk hierbij aan flexplekken met een geïntegreerd scherm waar iedereen in het project en aan de tafel gemakkelijk informatie op het beeldscherm kan weergeven. Dit vergroot de efficiëntie van u medewerkers door vermindering van reistijd en een hogere werknemerstevredenheid, wat zich weer uit in minder ziekteverzuim.

Steelcase

Bring Your Own Device (BYOD)

Het werken met een device naar keuze is efficiënter en zorgt voor minder stress. Als u gewend bent met Apple te werken kost het altijd even tijd om te schakelen naar Microsoft of Android en vice versa. Door toepassing van de modernste technologieën is het mogelijk om eenvoudig data met elkaar te delen ook al werkt iedereen met een ander besturingssysteem of device.

Een van vele toepassingen waar Presentation Partner u hierin tegemoet kan komen is de Vision Presenter van Sony. Hiermee kunt u de verschillende apparaten op heel eenvoudige wijze koppelen aan een centraal scherm zodat makkelijk kan worden geswitcht tussen verschillende inputbronnen.

Gebouw beheersysteem

Naast dat de werkplek veranderd ook de uitrusting van het kantoor en kantoorruimtes. De sterke toename aan elektronische apparatuur, die het werkende leven aangenamer en productiever maken, kan een averechts effect hebben. Al deze apparatuur komen met een “handige” app of hebben een losse afstandsbediening wat juist een frustratie veroorzaker is als deze niet werken of kwijt zijn.

Mapiq iPad availability

Prestentation Partner is officieel dealer van Mapiq. Met Mapiq is de aansturing van al uw apparaten geïntegreerd in één app. Hierdoor hoeft u nooit meer te zoeken en raakt u niet meer gefrustreerd wanneer u de airco wilt aanzetten terwijl de afstandsbediening kwijt is.

Blijf niet stilstaan en betrek Presentation Partner in uw vernieuwingsplannen!
Neem contact op, of vraag direct een offerte aan.