Menu

Gebouwbeheersysteem

Een gebouwbeheersysteem dat efficiënt en gebruiksvriendelijk is

Eigenaren en beheerders van gebouwen zijn op zoek naar maximale efficiëntie in energie- en exploitatiekosten. Daarnaast moeten de aanwezige systemen gemakkelijk te bedienen zijn voor zowel de gebruikers als de beheerders. Hiervoor is het noodzakelijk dat het gebruik van alle systemen kan worden afgestemd op de daadwerkelijke behoefte. Installaties worden alleen geactiveerd waar en wanneer dat nodig is. Door een combinatie van geautomatiseerde processen en eenvoudige bediening komen efficiënte en gebruiksvriendelijkheid samen in het product.

Toepassingen van gebouwbeheersysteem met Presentation Partner

Presentation Partner biedt de mogelijkheid om alle gebouw gebonden systemen met elkaar te koppelen. Hiermee wordt het mogelijk om deze geautomatiseerd aan te sturen, te beheren en te bedienen. Hierbij wordt een intelligente schil gelegd over de aanwezige systemen in een gebouw. Het resultaat is een volledig beheersbare omgeving waarmee de inzet, en dus ook de energieconsumptie, van alle systemen exact kan worden geregeld en gemonitord.

Gebouwbeheersysteem

Voordelen van gebouwbeheersysteem met Presentation Partner

U heeft direct inzage in de actuele energieconsumptie van alle systemen en u kunt deze direct bijsturen indien dat nodig is. Dit doet u vanaf uw laptop, PC of zelfs smartphone en tablet. Door de koppeling met reservering- en/of toegangssystemen worden, indien gewenst, de klimaat-, licht- en AV-installaties alleen aangezet wanneer dit gewenst is.

Responstijden op hulpverzoeken worden korter doordat de facilitaire dienst op afstand alle aanwezige systemen kan monitoren en bedienen. Defecten van systemen kunnen dan ook voortijdig worden ontdekt, zonder dat een gebruiker dit door heeft.

Voor de gebruikers kunnen complexe systemen laagdrempelig worden gemaakt door handelingen te vereenvoudigen en te automatiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aan/uitzetten en in de juiste stand zetten van het presentatiesysteem met de bijbehorende lichtintensiteit van de kamer verlichting.

Kies voor lagere kosten en hoger gebruiksgemak. Neem contact op.