Menu

Evoko Liso

  • 8 inch capacitive touch
  • Rode/groene backlight
  • Muur of glazen wand
  • PoE
Bekijk pdf

Beschrijving

Evoko Liso

Evoko heeft in 2010 met de Room Manager een prachtige oplossing voor ruimtereservering neergezet. Dubbele boekingen en frustraties waren hiermee verleden tijd. Nu heeft Evoko de nieuwe generatie Room Manager ontwikkeld. Met meer mogelijkheden en een gebruiksvriendelijkere interface. Maak kennis met de Evoko Liso.

Nieuwe generatie Room Manager is nog slimmer
Evoko Liso gebaseerd op de succesvolle Evoko Room Manager, maar met nóg betere functionaliteit. Het is nu mogelijk om vanuit je favoriete agenda of op één van de Liso displays iedere willekeurige ruimte te boeken. Alle informatie is op het display beschikbaar, zoals formaat, aanwezige apparatuur en status. Voor iedere vergadering kan de perfecte ruimte gevonden worden. Dankzij de ingebouwde sensor kan de Liso specifieke informatie tonen wanneer iemand er op af loopt.

Optimaliseer gebruik door te analyseren
De Liso geeft u volledig inzicht in het gebruik van ruimtes in uw organisatie. Door de statistieken in het web based Evoko Home te analyseren kunt u vergaderpatronen achterhalen en uw faciliteiten hierop optimaliseren. Daardoor wordt het mogelijk om op bepaalde kosten te besparen en een zeer efficiënte vergadercultuur te realiseren.

Zeer vriendelijk in installatie en gebruik
Evoko Liso werkt ‘gewoon’ op WiFi en op PoE/PoE+, en heeft RFID/NFC of PIN mogelijkheden. Door een open API is het eenvoudig om met andere systemen of software te communiceren. Daarnaast zijn er geen plug-ins nodig of software om te leren. De interface en installatie zijn zo intuïtief en gebruiksvriendelijk dat alle functies voor iedereen in een paar aanrakingen te bereiken zijn.

Het volgende niveau
Kortom: De Evoko Liso heeft ruimtereservering naar het volgende niveau gebracht met een verbeterde interface en uitgebreidere mogelijkheden, om het voor gebruikers nog makkelijker te maken de perfecte ruimte voor hun vergadering te vinden.

Eigenschappen Evoko Liso

Nog makkelijker vergaderruimtes reserveren
Nooit meer dubbel geboekte ruimtes
Duidelijke interface, helder scherm
Eenvoudig te integreren in uw netwerk
Met ingebouwde nabijheidssensor
Analyseert en optimaliseert uw vergaderpatroon
Compatibel met alle bekende digitale kalenders
Opvolger van de populaire Evoko Room Manager


Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies!
Op werkdagen zijn we bereikbaar van 08:30 – 17:30 uur via 079-3619011 Ook kunt u een bericht sturen naar verkoop@presentationpartner.nl of via ons contactformulier.
Heeft u direct een vraag? Maak dan gebruik van onze Live Chat of WhatsApp: 06-131366 66 of bezoek onze showroom in Zoetermeer op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur.


08:30 - 17:00
MA- T/M VRIJDAG
Bekijk de
Evoko Liso
in onze showroom
Bezoek onze showroom voor een productpresentatie op maat.