Verkoop medewerkster binnendienst

Even voorstellen. Onze nieuwe medewerkster binnendienst: Sandra v.d. Heiden-Stolker.

Hallo! Mijn naam is Sandra v.d. Heiden-Stolker, sinds half april ben ik werkzaam bij Presentation Partner in de functie van medewerkster binnendienst. In deze functie ondersteun en ontzorg ik onze dynamische buitendienst zodat zij zich o.a. bezig kunnen houden met het bezoeken van onze klanten.

Voorheen ben ik ook altijd werkzaam geweest in een commerciële binnendienst functie en ook als calculator. Ik ben er daarom 100% van overtuigd dat ik met mijn expertise en kennis een waardevolle toevoeging ben aan het commerciële Presentation Partner team.

Naast mijn 4-daagse werkweek breng ik graag tijd door met mijn gezin, ga ik naar de sportschool maar ook naar het theater of uit eten.

Inmiddels ben ik van start gegaan met verschillende interne en externe AV trainingen zodat ik binnenkort iedereen kan voorzien van goed audiovisueel advies. Ik verheug mij in deze rol op een fijne samenwerking met mijn collega’s, leveranciers en uiteraard onze klanten.

Groetjes,

Sandra

Deel deze pagina, kies je platform