Menu

Een ‘analoog’ whiteboard met alleen maar digitale voordelen: Google Jamboard

Maak je ook altijd een foto van het whiteboard op kantoor na een waardevolle brainstormsessie? Typ je alle aantekeningen op het bord met de hand over? Met Google Jamboard is dit staaltje ‘dubbel werk’ voortaan verleden tijd. Met de look en feel van een analoog whiteboard biedt deze whiteboard-vervanger alle digitale voordelen die je maar kunt wensen. Wij leggen je uit waarom!

Het werkt zoals je denkt

Google Jamboard is ontworpen naar hoe jij denkt en werkt. Op een leeg bord begin je direct met schrijven. Handschrift wordt direct omgezet in tekst. Je collega’s voegen via hun tablet post-its, foto’s en tekeningen toe aan het bord. Via Google Drive pak je het benodigde document erbij. En aan het eind ontvangen alle collega’s het resultaat van de brainstorm direct in hun mailbox.

Het werkt waar je maar wilt

Waar je ook bent en wat je ook doet: overal kun je mee ‘jammen’, zoals Google dat noemt. Via de WiFi van het Jamboard heb je waar dan ook ter wereld toegang tot de content. Met webcam, microfoon en speaker ben je zelfs virtueel bij de vergadering aanwezig. Daarnaast neem je Google Jamboard makkelijk overal mee naar toe door het verrijdbare onderstel. Maak je gelijk indruk op de nog niet jammende collega’s van de andere afdeling.

Het werkt voor jouw gemak

Google Jamboard bedienen is absoluut geen hogere wiskunde. Het werkt volgens plug & play, en dat betekent stekker in het stopcontact en jammen maar! Met de twee toegevoegde pennen en gum óf gewoon je vingers begin je direct aan een nieuwe creatie. Het ontwerp van de pennen en gum is zó eenvoudig, dat ze gewoon altijd – maar dan ook altijd – werken. Hun werking is passief, dat wil zeggen: zonder batterij en dus ook zonder opladen. Je behoudt hiermee je oude manier van creatieve expressie, opnieuw uitgevonden voor de werkvloer van deze tijd.

Het werkt … ook bij Presentation Partner

Bij Presentation Partner zijn wij absoluut fan van Google Jamboard. Daarom is het scherm ook de eyecatcher bij ons Business Communication Event op woensdag 19 september 2018. Wil je ook analoog werken met alleen maar digitale voordelen? En wil je zelf uitvinden hoe het werkt? Meld jezelf & je relaties aan voor dit gratis event en probeer het Jamboard vrijblijvend uit!

Nu aanmelden