Menu

Dutch Squares

  • Live social media content streamen
  • Full HD resolutie
  • 50 x 50 cm display met omlijsting
  • Eenvoudig te beheren via YouFrame Player

Beschrijving

Met de Dutch Squares van Soundgraph stream je live foto’s en stories van social media, zoals Instagram. Door de Full HD resolutie en de unieke schermafmetingen van 50 x 50 cm valt je content hoe dan ook op, of je het display nu een plaats geeft in de etalage of op een andere plek in de winkel. Inspelen op de lancering van een nieuw product doe je met de Dutch Squares in real time: zodra het nieuwe product op social media is verschenen, verschijnt het ook direct op het display in de winkel. Op deze manier is jouw winkel altijd actueel zonder dat je daarvoor aparte reclame-uitingen nodig hebt.

De content op de Dutch Squares beheer je eenvoudig via de inbegrepen YouFrame Player: na aanmelding bij het social media account van je bedrijf geeft het display automatisch de content van je account weer. Naast het selecteren van bedrijfsaccounts kun je ook instellen dat de player alle content met een bepaalde hashtag weergeeft, zodat klanten die de hashtag van je bedrijf gebruiken, direct hun content terugzien op de Dutch Square in de winkel. Met Dutch Squares creëer je dus in een handomdraai een blikvanger in de stijl van je winkel!

De Dutch Squares displays zijn eenvoudig met elkaar te combineren en aan te passen naar persoonlijke wensen. De standaardkleur van de omlijsting is blauw; andere kleuren, teksten en logo’s zijn tegen meerprijs verkrijgbaar. De displays zijn beschikbaar voor verkoop, verhuur en als Squares as a Service.

Bent u nieuwsgierig naar de Dutch Squares en wilt u ze een keer in het echt uitproberen? Bezoek onze showroom in Zoetermeer en laat u inspireren! Neem contact met ons op via 079-361 9011 of info@presentationpartner.nl.

08:30 - 17:00
MA- T/M VRIJDAG
Bekijk de
Dutch Squares
in onze showroom
Bezoek onze showroom voor een productpresentatie op maat.