Menu

Display installatie

Bevorder presenteren en samenwerken met een display installatie

Displays zijn een zeer belangrijk element in omgevingen waar gecommuniceerd en gepresenteerd wordt. Denk aan vergaderruimtes, presentatieruimtes en boardrooms waarin efficiënt samenwerken en presenteren cruciaal is. Displays zijn er in alle soorten, maten en resoluties. Zo werken wij tegenwoordig steeds vaker met ultra HD (4K), en zijn er displays met geïntegreerde techniek waardoor men rechtstreeks, zonder tussenkomst van een laptop kan presenteren.

In vergaderruimtes is video conference niet meer weg te denken. Video conference is al snel mogelijk wanneer uw display installatie wordt uitgerust met een Full HD camera, vergadermicrofoon en geluidsvoorziening. Een veel gebruikt platform is Skype for Business, maar ook Polycom, Lifesize en Cisco bieden professionele conference oplossingen. In combinatie met een touch display ofwel touchscreen wordt interactief samenwerken op afstand mogelijk.

Display

Met een display installatie doelgericht intern en extern communiceren

Wanneer u uw boodschap doelgericht naar buiten wilt brengen is een display installatie het perfecte medium. Dat kan interne communicatie zijn, zoals personeelsinformatie, maar ook communicatie naar de buitenwereld maakt u heel efficiënt met een display installatie. Hierin is een juiste besluitvorming over de combinatie van hardware, software en content van cruciaal belang. Presentation Partner stelt zich op als adviserend dienstverlener en heeft jarenlange ervaring met zogenoemde narrowcasting projecten.

Ook in outdoor gelegenheden creëert Presentation Partner de ultieme communicatie oplossing door gebruik te maken van ‘high brightness LED displays’ of een videowall te positioneren.

Montage- en afwerkingsmogelijkheden bij een display installatie

Presentation Partner verzorgt het gehele proces van installatie en afwerking op locatie. De mogelijkheden qua montage zijn grenzeloos. Denk aan montage aan het plafond, de wand, vloer of een verrijdbaar systeem voor mobiel gebruik. Presentation Partner biedt daarnaast de mogelijkheid om een display installatie weg te werken in meubilair, waardoor het geheel een zeer professionele afwerking geniet. Het display en de randapparatuur worden geïntegreerd in een bureau/tafel waardoor niet alleen uitstraling maar ook gebruikersgemak wordt bevorderd. Enkele montage partners waar wij mee samenwerken zijn: Audipack, Vogels, Smart Metals en Chief.

Display installatie

De voordelen van een display installatie van Presentation Partner

  • Officieel partner van A-merken: Samsung, Sharp, LG, Sony, Panasonic, NEC, Philips;
  • Door gebruik van LED-schermen, zeer energie zuinig;
  • Professionele monteurs leveren af naar uw wens, perfectionistisch en snel;
  • Presentation Partner heeft een “no-nonsens” mentaliteit en werkt transparant.

Waar kan ik een display installatie van Presentation Partner toepassen?

Enkele plaatsen waar een display absoluut tot zijn recht komt:

  • Showroom: maak van het bezoek een beleving door inspirerende content.
  • Vergaderruimte: efficiënt communiceren en samenwerken
  • Lobby: voor het informeren van mensen

Neem nu contact op voor een display installatie, of vraag direct een offerte aan!