Menu

Discussiesysteem

Een discussiesysteem wordt  gebruikt bij een vergadering met meerdere personen in een grote ruimte waarbij geluidsversterking noodzakelijk is, of wanneer er hoogwaardige audio opname vereist is. Discussiesystemen zijn hiermee een goede manier om spraak te versterken en vast te leggen.

Effectief en efficiënt debatteren met een discussiesysteem

Een kwalitatief discussiesysteem met een centralebediening (voorzittersplek) verhoogt de productiviteit van een debat. De voorzitter kan hiermee onder andere microfoons aansturen en licht en beeld bedienen. Hierdoor is de spreker altijd goed verstaanbaar en wordt het gemakkelijker een debat of vergadering in goede banen te leiden. Presentation Partner beschikt over de expertise u bij te staan in het implementeren van een nieuw discussiesysteem. Met meer dan 25 jaar ervaring bent u zeker dat uw investering in goede handen is.

Discussiesysteem

Toepassingen van discussiesystemenvan Presentation Partner

Wij focussen op klanttevredenheid en staan u daarom graag bij in het realiseren van uw wensen. Enkele ideeën: bij elke zitplaats wordt een microfoon geplaatst die elektrisch in de tafel kan verdwijnen ook beeldschermen waar de agenda of belangrijke informatie op vermeld kan worden zijn geen uitzondering. Verder kan Presentation Partner het hele systeem draadloos installeren.

Discussiesysteem van Bosch

Een mooi voorbeeld van een high end discussie systeem is dat van Bosch. Dit systeem maakt het mogelijk aanwezigen/stemgerechtigden in de zaal te laten registreren via een pasje of pincode waardoor stemmen makkelijker geregistreerd kan worden. Een ander element is het toevoegen van automatische camera besturing (camera tracking systeem). Hiermee focust een camera automatisch op de spreker waar ook in de zaal en bent u verzekert voor een overzichtelijke opname welke direct gestreamd (webcasting) kan worden.

Ook bevat dit systeem voor de audiofunctionaliteiten mooie oplossingen zoals een uitgebreid besturingssysteem voor microfooncontrole en tolkenfunctionaliteit.

Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag gelijk een offerte aan.