Menu

Digibord installatie

Doceren met behulp van een digibord installatie: efficiënt en effectief!

Wat is de beste manier van lesgeven en welke middelen helpen u bij het doceren? Een digibord installatie is inmiddels al jaren in gebruik in het onderwijs. Voor lessen op basis- maar ook middelbare scholen is een digibord installatie erg praktisch. Presentation Partner helpt u bij het kiezen van de beste digibord installatie. Een goede investering is gegarandeerd met een digibord installatie van Presentation Partner!

Praktisch en interactief doceren met een digibord installatie

Inmiddels maken veel scholen gebruik van een digibord tijdens de lessen. Een digibord installatie is zo praktisch dat veel docenten niet meer terug willen. De resultaten van de efficiëntie en effectiviteit van het doceren met een digibord zijn zeer positief. Maar ook bij het geven van trainingen of vergaderingen is een digibord een goede ondersteuning bij het overbrengen van informatie.

De voordelen van een digibord installatie van Presentation Partner

  • Werken met A-merken zodat u zeker bent van kwaliteit;
  • Mogelijkheid van cursus voor levering van het product;
  • Presentation partner heeft een “no nonsens” mentaliteit en werkt transparant;
  • Snelle levering, paraat wanneer u dat nodig heeft;
  • Zowel aankoop als verhuur mogelijk.
Digibord isntallatie

Type digibord installaties

Digibord installaties zijn er met verschillende instellingen en gebruikswijzen. Er zijn digiborden waarbij het touchscreen in het bord zit en u dus direct op het bord kunt tikken. Er zijn ook digiborden waarbij het touch mechanisme door een projector werkt. Voor meer informatie of vragen over de verschillende typen digiborden kunt u gerust contact met ons opnemen! Presentation Partner staat u graag te woord!

Touch in het bord: Bij een type digibord zit het touch mechanisme in het bord verwerkt. De aanraking wordt zo direct geregistreerd en is zeer nauwkeurig. SMART board, Focus touch, i3, Sharp, Iiyama, Infocus Mondopad, cTouch, Hippo, i3, Vidi Touch en Samsung zijn enkele merken waarmee Presentation Partner samenwerkt. Op veel van deze borden zit een multi-touch functie, zo kunnen meerdere mensen tegelijk aan het bord werken en wordt het doceren nog interactiever!

Interactief white board: Sommige digiborden beschikken over een touch mechanisme dat via de projector de aanraking registreert. Hierbij kan het scherm dus ook op een gewone muur worden geprojecteerd en hoeft er geen speciale ruimte gemaakt te worden. Meer flexibiliteit en vrijheid tijdens uw interactieve presentatie met een digibord. Enkele merken waarmee Presentation Partner nauw samenwerkt zijn Smart, Sharp, Infocus Mondopad, Lega, NewLine en VidiTouch.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe een digibord installatie van Presentation Partner voordelig voor u kan zijn!