Menu

De nieuwste innovaties op Presentation Partner’s Collaboration Event 2019

Ook dit jaar organiseert Presentation Partner weer het Collaboration Event. Op de derde woensdag van september, woensdag 18 september 2019, maken ondernemers kennis met de nieuwste innovaties op het gebied van digitale communicatie en samenwerking.

Met presentaties en demo’s laten de deskundige adviseurs van Presentation Partner zien hoe de nieuwste touchscreens, draadloze presenteersystemen en videoconferencing tools kunnen worden ingezet binnen uw organisatie.  Doorpraten over de innovatieve oplossingen kan tijdens de bijbehorende gratis lunch.

Direct aanmelden

Maak kennis met de allernieuwste producten zoals:

 • Logitech TAP
  De complete video-oplossing die geoptimaliseerd is voor elk type vergaderruimte en waarmee je met één enkele aanraking deelneemt aan een videovergadering.
 • Microsoft Surface Hub 2
  Het all-in-one apparaat in 4K beeldkwaliteit dat volledig is ontworpen om samenwerking in teams te bevorderen, ongeacht de locatie.
 • CTouch Leddura 2Meet
  Een hypermodern touchscreen dat alles in huis heeft voor een effectieve videoconferentie en naadloos samenwerkt met Skype voor Business en Microsoft Teams.
 • Indoor LED Wall Display oplossingen
  Videowalls die hoge niveaus van helderheid, contrastverhouding en kleurverzadiging combineren met een laag stroomverbruik.
 • Samsung Flip 65
  De nieuwste versie van de digitale flipchart heeft niet alleen een groter scherm, maar biedt ook betere samenwerkingsmogelijkheden in een eenvoudige gebruikersinterface.

Aanmelden

Presentation Partner’s Collaboration Event is speciaal bedoeld voor ondernemers die digitale samenwerking in hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen, of nieuwe media willen inzetten om hun omzet te vergroten. Deelname is vrijblijvend en gratis. Aanmelden kan vanaf nu, via deze pagina meldt u uzelf én uw relaties eenvoudig aan voor de ochtend- of middaginloop van het Collaboration Event 2019.