Menu

Crisisruimte

“Een crisisruimte die overzicht en rust verschaft in noodsituaties”

Een calamiteiten- of crisisruimte voorziet in de behoefte om in tijden van nood snel informatie te vergaren en te analyseren. In een dergelijke situatie dient de ruimte crisismanagers te ondersteunen en is het cruciaal dat in ieder geval de techniek het niet laat afweten. Een optimale overdracht van informatie versnelt ad hoc beslissingen die grote positieve consequenties kunnen waarborgen. Presentation Partner kan u hierbij helpen en werkt alleen met A-merken zodat kwaliteit gegarandeerd is en biedt daarnaast het snelste online supportteam in de branche.

Waarom een crisisruimte van Presentation Partner?

  • Al meer dan 25 jaar ervaring in audiovisuele oplossingen;
  • Kwaliteit en zekerheid van techniek: altijd zorgen vrij;
  • Beste én snelste supportteam voor ad hoc probleem oplossingen.

‘Ons streven: een crisisruimte moet ondanks hectiek en stress rust overdragen op de aanwezigen.’

Wat biedt een crisisruimte van Presentation Partner?

Een crisisruimte met systemen van Presentation Partner biedt u een gebruiksklare ruimte die een rustige omgeving biedt voor stressvolle situaties. Door de een specialistische afwerking biedt de ruimte een uitstraling die niet afleidt voor een efficiente en effectieve crisis oplossing. In een crisisruimte kunt u onder andere denken aan toepassingen als: Video wall om gemakkelijk processen te monitoren,  omroepsysteem en ontruimingssystemen.

Verder is het ook mogelijk een intuïtieve bedieningspaneel te plaatsen om zo gemakkelijk te switchen tussen beelden op de videowall en zelfs beeldschermen aan te sturen van tablets en andere apparatuur.

Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag direct een offerte aan.