Menu

Control room

“Een control room waar met weinig moeite alle processen worden gemonitord”

Een control room moet 24/7 zijn functie storingsvrij vervullen en daarbij het aanwezige personeel ondersteunen in het constateren van discrepanties (industriële omgeving) of het op afstand besturen van processen (bijv. brugwachter). Of het nu gaat om een acute noodsituatie of om een kleine afwijking die een extra nacheck vereist, alertheid is een pre en Presentation Partner kan u hierin mee van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan een videowall zodat het makkelijker wordt meerdere schermen in de gaten te houden.

Waarom een control room van  Presentation Partner?

  • Al meer dan 25 jaar ervaring in audiovisuele oplossingen;
  • Kwaliteit en zekerheid van techniek: altijd zorgen vrij;
  • Beste én snelste supportteam voor ad hoc probleem oplossingen.

‘Een control room moet alertheid stimuleren en elke discrepantie in een proces kunnen monitoren.’

Wat biedt een control room van Presentation Partner?

Een control room met systemen van Presentation Partner biedt u een gebruiksklare toepassing die alertheid bevordert en zekerheid geeft bij nood. Door de een specialistische afwerking biedt de ruimte een uitstraling die uw bedrijf verdient. In een control room kunt u onder andere denken aan producten als: Videowall,  omroepsysteem en uiteraard aansturingspunt voor eventuele  ontruimingssystemen.

Verder wordt er ook veel gebruik gemaakt van een zogenaamde kvm switch. Hierbij kan er gemakkelijk geswitcht worden van beeldscherm (op bijvoorbeeld videowall) en computer zodat vanaf 1 plek meerdere systemen kunnen worden aangestuurd.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie, of vraag direct een offerte aan.