Menu

Cloud-based video conference

Video conference in de cloud met weinig moeite en hoge kwaliteit

In een wereld waar de internationalisering toeneemt en veel bedrijven werken in internationale teams is een video conference een voordelig alternatief voor lange reizen. Helemaal nu de kwaliteit gelijk staat aan een face-to-face ontmoeting. Het gebruik van video conference biedt bedrijven een groot concurrentievoordeel omdat zij sneller kunnen inspelen op veranderingen in de markt of wereldeconomie.

Veel bedrijven maken daarom gebruik van Lync voor het chatten en video vergaderen met collega’s. Sinds kort is dit platform omgedoopt naar Skype for Business een biedt het een volledig platform voor samenwerken op afstand.

Cloud-based video conference

Toepassingen van Lync (Skype for Business) met Presentation Partner

Skype for business is ideaal voor individueel gebruik op de werkplek, laptop of mobile device. Uiteraard kunt u ook op een eenvoudige wijze met groepen communiceren. Door gebruik te maken van professionele apparatuur kan Presentation Partner u helpen bij het gebruik van Skype for Business in groepen van 6 tot 24 of meer personen.

Hiervoor maakt Presentation Partner gebruik van gecertificeerde camera’s met geïntegreerde microfoon, of biedt Presentation Partner oplossingen met Pan tilt zoom camera’s en afzonderlijke microfoons welke op tafel geplaatst kunnen worden.

Ook voor het versterken van het spraaksignaal van uw gesprekspartner biedt Presentation Partner u een passende oplossing, met versterkingsapparatuur die specifiek is ontwikkeld voor spraakversterking.

Wacht niet en kies voor een storingsvrij systeem. Neem contact op!