Menu

ClickShare | Draadloos presenteren

Met de Barco ClickShare wordt presenteren en het betrekken van deelnemers bij uw presentatie zeer gemakkelijk. Kijk hier hoe!

ClickShare maakt het maken van verbinding van uw laptop, tablet of smartphone een fluitje van een cent. Met een druk op de knop of openen van de ClickShare app verbind u uw device met de beamer of presentatiescherm. Dit helpt niet alleen de presentator de presentatie op het scherm te krijgen, maar zorgt er ook voor dat de andere mensen in de vergadering actiever deelnemen. Het is namelijk mogelijk direct in te spelen op de presentatie en bij sommige varianten is het ook mogelijk het beeld te splitten. Dit wordt gedaan met behulp van de unieke ClickShare Button, of door het installeren van een eenvoudige app om content te delen vanuit een Android of iOS-smartphone of tablet. De Barco Clickshare zorgt voor een verbeterde vergadering en een betere besluitvorming.

Met de Barco ClickShare hoeft u zich geen zorgen te maken over verschillende resoluties of besturingssystemen, dit houdt dit systeem allemaal rekening mee. Ook zorgen over kabelbreuk of laat staan dat er überhaupt kabels aanwezig zijn behoren tot de verleden tijd.

Het pakket bestaat uit een elegante houder die niet misstaat op het bureau, maar natuurlijk ook gewoon kan opbergen. Uiteraard ontvangt u ook de herkenbare Clickshare buttons (aantal hangt af van het product) en een base unit die de connectiviteit op zich neemt.

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Bel 079-361 9011 of mail ons.