Menu

Barco Clickshare CSM-1

  • 2 Buttons
  • Draadloos presenteren
  • PC, tablet, smartphone
  • Snel en eenvoudig
Bekijk pdf

Beschrijving

Barco Clickshare CSM-1

Barco Clickshare CSM-1 maakt het maken van verbinding met de vergaderzaal via uw laptop of tablet voor het soepel presenteren van content een kwestie van het klikken op een knop. Deze manier helpt niet alleen de presentator de presentatie volledig draadloos op het scherm te krijgen, maar zorgt er ook voor dat de andere mensen in de vergadering actiever deelnemen. Dit wordt gedaan met behulp van de unieke ClickShare Button, of door het installeren van een eenvoudige app om content te delen vanuit een Android of iOS-smartphone of tablet. De Barco Clickshare CSM-1 zorgt voor een verbeterde vergadering en een betere besluitvorming.

De CSM-1 is het kleinere broertje van de CSC-1 en kan 2 inputs splitten op het scherm en tot 8 connecties tegelijkertijd verwerken. Dit maakt deze ClickShare zeer geschikt voor bijna elke vergadering. Verder zit een 3 jaar garantie standaard inbegrepen. Het pakket bestaat uit een elegante houder die niet misstaat op het bureau, maar natuurlijk ook gewoon kan opbergen. Uiteraard ontvangt u ook de bijbehorende Clickhare buttons hierbij.

Met de Barco ClickShare hoeft u zich geen zorgen te maken over verschillende resoluties of besturingssystemen, dit houdt dit systeem allemaal rekening mee. Ook zorgen over kabelbreuk of laat staan dat er überhaupt kabels aanwezig zijn behoren tot de verleden tijd.


Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies!
Op werkdagen zijn we bereikbaar van 08:30 – 17:30 uur via 0800-4004000
Ook kunt u een bericht sturen naar verkoop@presentationpartner.nl of via ons contactformulier
Heeft u direct een vraag? Maak dan gebruik van onze Live Chat of WhatsApp: 06-131366 66
of
bezoek onze showroom in Zoetermeer op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur


 

08:30 - 17:00
MA- T/M VRIJDAG
Bekijk de
Barco Clickshare CSM-1
in onze showroom
Bezoek onze showroom voor een productpresentatie op maat.