Menu

Barco Clickshare CSE-800 draadloos presentatie systeem

  • 4 Buttons
  • 8 gebruikers tegelijk
  • Laptop, tablet of smartphone
  • Draadloos presenteren
Bekijk pdf

Beschrijving

Uitgebreide omschrijving Barco Clickshare CSE-800 draadloos presentatie systeem

De Barco Clickshare CSE-800 is ontworpen om de hoogwaardige draadloze presentatie ervaring naar de boardrooms, high-end vergaderruimtes, en conferentiezalen te brengen. De Barco CSE-800 heeft een aantal nieuwe unieke eigenschappen zoals content delen tot 8 personen tegelijk, automatisch en handmatig beheer en blackboard en annotatie functies. De Clickshare CSE-800 is het meest krachtige presentatie systeem uit de Clickshare familie.

Ontworpen voor enterprise toepassingen
Het CSE-800 draadloos presentatie systeem is ontwikkeld voor professionele implementaties en biedt verbeterde beveiligingsmogelijkheden, meer verbindingsmogelijkheden, zoals Airplay en Google Cast voor non-DHCP content en centraal beheer.

De kracht van dubbele aansluitingen
De CSE-800 van Barco is voorzien van twee HDMI ingangen en uitgangen. Dit betekend dat het Clickshare systeem geïntegreerd kan worden met reeds aanwezige apparatuur en videoconferentie opstellingen. Het basisstation van de CSE-800 kan zelfs twee UHD (4K) schermen aansturen. Daarnaast zijn er twee gescheiden netwerkaansluitingen die onafhankelijk gebruikt kunnen worden met meerdere netwerken (bijv. gast en bedrijfsnetwerk) met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden. De CSE-800 heeft de kracht om met 8 gebruikers tegelijk content te delen op 2 beeldschermen (4 per scherm) om samenwerking maximaal te stimuleren.

Afzonderlijke beheer mogelijkheden
De Barco Clickshare CSE-800 is uitgerust met een extra beheer optie speciaal voor grote vergaderzalen, waar meerdere mensen tegelijk content willen delen op het scherm. Om chaos en verwarring te voorkomen tijdens vergaderingen, kan de beheerder handmatig kiezen welke gebruiker en wanneer hij gedeeld wordt. Deze functie kan altijd worden uitgeschakeld om zo terug te gaan naar de normale Clickshare mode om content te delen met één eenvoudige klik.


Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies!

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 08:30 – 17:30 uur via 079-3619011
Ook kunt u een bericht sturen naar verkoop@presentationpartner.nl of via
ons contactformulier

Heeft u direct een vraag? Maak dan gebruik van onze Live Chat of
WhatsApp: 06-13136666

of
Bezoek onze showroom in Zoetermeer op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur


08:30 - 17:00
MA- T/M VRIJDAG
Bekijk de
Barco Clickshare CSE-800 draadloos presentatie systeem
in onze showroom
Bezoek onze showroom voor een productpresentatie op maat.