Menu

Catchbox: de draadloze microfoon die je door de zaal mag gooien

Catchbox: de eerste draadloze werpmicrofoon

Kent u die frustratie, dat u tijdens een event steeds veel tijd kwijt bent aan het doorgeven van de microfoon? Met de Catchbox is dat voortaan verleden tijd. Deze draadloze werpmicrofoon gooit u gewoon door de zaal zonder dat dit ook maar enig effect heeft op de werking ervan. Handig, tijdbesparend en nog een leuke ijsbreker ook. En: iedereen blijft bij de les, want de Catchbox kan zomaar uw kant op komen. Bij Presentation Partner kunt u makkelijk en snel een Catchbox huren of kopen.

Hoe werkt de Catchbox

De Catchbox is een vierkant kussen met ingebouwde microfoon en transmitter waar mee gegooid kan worden. Tijdens het gooien schakelt hij zichzelf automatisch uit, om weer aan te gaan als de volgende deelnemer de werpmicrofoon vangt. Dit voorkomt ook die vervelende pieptonen en kraakgeluiden die gewone microfoons produceren. De module is simpel aan te sluiten op bijna elk geluidssysteem door de verschillende bijgevoegde adapters.

Aanzetten & gooien maar!

Een kind kan de was doen: echt iedereen kan de Catchbox hanteren. Het product is zo ontworpen dat het niet nodig is dat er nog iemand aan de knoppen van de audio-installatie draait. Na een simpele aansluiting is het aanzetten en gooien maar! Nooit meer ellenlang wachten omdat iemand naar een staande microfoon moet toelopen. Of dat de losse microfoon door 35 handen gaat voordat ‘ie bij de juiste persoon is.

Gepersonaliseerd in uw logo, huisstijl en kleuren

De standaard uitvoering van de Catchbox is ontworpen in de kleuren oranje, groen en blauw. Maar personaliseren kan ook! Lever een kleurcode aan bij de bestelling, bijvoorbeeld de huiskleur van uw bedrijf. Dan krijgt u de Catchbox geleverd in de look & feel van uw organisatie. Zelfs het toevoegen van het bedrijfslogo is mogelijk: de 4 zijkanten van de draadloze werpmicrofoon kunnen bedrukt worden met uw eigen logo.

Ook een Catchbox voor uw bedrijf?

Wilt u interactieve events organiseren zonder gedoe, en eenmalig een Catchbox huren? Benieuwd naar de Catchbox in het echt? Bij Presentation Partner bent u aan het juiste adres. Bezoek onze showroom en probeer de Catchbox vrijblijvend uit! Wij adviseren u graag over de juiste audiovisuele oplossing voor uw specifieke situatie. Bel 079-361 9011, app naar 06 1313 6666 of mail naar info@presentationpartner.nl en ontdek hoe wij u en uw bedrijf verder kunnen helpen.