Menu

BYOD

Iedereen zijn eigen device met BYOD

Een samenvoeging van online samenwerken en draadloos presenteren is het bring your own device (BYOD) principe. Met BYOD kan iedereen met het device van zijn of haar voorkeur werken. Door toepassing van de modernste technologieën is het mogelijk om eenvoudig data met elkaar te delen op centraal scherm of op elkaars apparaat. Het is een van de voorbeelden waaruit blijkt dat de werkwijze van veel bedrijven veranderd en productiviteit wordt verbeterd.

Een van vele toepassingen waar Presentation Partner u hierin tegemoet kan komen is de Vision Presenter van Sony. Hiermee kunt u de verschillende apparaten op heel eenvoudige wijze koppelen aan een centraal scherm zodat makkelijk kan worden geswitcht tussen verschillende presentaties.

BYOD (Bring your own device)

Mogelijkheden van BYOD met Presentation Partner

Door BYOD kan iedereen zijn apparaat gebruiken waar hij of zij zich prettig bij voelt. Productiviteit wordt verhoogt omdat gebruikers al bekend zijn eigen device en geen tijd verloren gaat aan het uitvogelen van instellingen.

In de educatieve sector maakt BYOD ook een gigantische groei door. Door leerlingen of werknemers tijdens een training actief te betrekken via hun smartphone of tablet worden opleidingen effectiever. Denk hierbij aan een quiz waarbij iedereen kan inloggen via zijn eigen device en zo actief leert.

Enkele sterke merken waar Presentation Partner mee samenwerkt zijn: i3, Sony, Barco, WePresent en Kramer. Hierdoor bent u zeker van kwaliteit.

Stop inefficiëntie! Neem contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.