Menu

Bose introduceert 3 nieuwe producten!

EdgeMaxTM In-Ceiling Premium Loudspeakers with PhaseGuide® technology – vormt een geheel nieuwe productcategorie: een unieke combinatie van het aantrekkelijke uiterlijk van een inbouwluidspreker met de geluidsweergave en spreiding van een grote opbouwluidspreker.

Panaray®  MSA12X Modular Steerable Array Loudspeaker – heeft een eigen stroomvoorziening en een slank, onopvallend akoestisch ontwerp met twaalf full-range 2,25-inch transducers (met 75 Hz – 14 kHz respons) in een kolomvormige line-array. Het model biedt consistente- en instelbare afstraal niveaus met uitstekende verstaanbaarheid en versterking van het hele muziekbereik in ruimten met lastige akoestiek.

Bose® MB210 Compact Subwoofer – is ontworpen voor achtergrond- en voorgrondmuzieksystemen en voor audiosystemen die een uitbreiding van de lage frequenties tot 37 Hz vereisen. De twee 10-inch drivers van de MB210 subwoofer zorgen voor een hoge geluidsdruk. Deze installatie luidspreker heeft een slanke look, een mooie uitstraling en is verkrijgbaar in zwart-wit!


Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies!
Op werkdagen zijn we bereikbaar van 08:30 – 17:30 uur via 079-3619011
Ook kunt u een bericht sturen naar verkoop@presentationpartner.nl of via
ons contactformulier

Heeft u direct een vraag? Maak dan gebruik van onze Live Chat of
WhatsApp: 06-13136666

of
Bezoek onze showroom in Zoetermeer op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur