Menu

Bose F1 Model 812 met Subwoofer wint Red Dot Award 2017

Bose F1 Model 812 met Subwoofer wint Red Dot Award 2017

Tijd voor een feestje! Audiofabrikant Bose is met het mobiele audiosysteem Bose F1 Model 812 met subwoofer Professional winnaar van de Red Dot Award 2017. Deze eerste draagbare actieve luidspreker met mogelijkheid om het verticale dekkingspatroon aan te passen is ook te koop of te huur bij Presentation Partner.

Over de Bose F1 Model 812

Maar waarom is ‘ie nu eigenlijk zo goed, de Bose F1? Hierom, vindt de jury van de Red Dot Award: ‘De Bose F1 Model 812 laat een aantrekkelijk ontwerp zien en biedt, dankzij zijn verfijnde concept van verstelbare emissiehoeken, een hoge mate van flexibiliteit.’

Een hele mond vol, maar wij van Presentation Partner zouden het niet beter kunnen zeggen. Puike kwaliteit, hoge prestaties, en dat in een flexibel, eenvoudig te vervoeren hoogwaardig ontwerp, dat zijn volgens ons de kenmerken die bij de Bose F1 Model 812 horen. Deze flexibele array luidspreker heeft maar liefst acht krachtige drivers voor de hoge en middentonen, een 12-inch subwoofer, een lager crossover-punt en een versterker van 1000 watt. Ideaal dus voor dat feestje met het complete bedrijf, of het optreden op een festival, waarbij geluidskwaliteit beter maar goed kan zijn!

Over Red Dot Design Awards

De internationale designcompetitie Red Dot Design Awards is gericht op iedereen die zijn bedrijfsactiviteiten door middel van design wil onderscheiden. Fabrikanten en ontwerpers zoals Bose kunnen hun producten bij Red Dot aanmelden. Hun innovaties worden vervolgens door een kritische jury beoordeeld. Met voor Bose dit jaar een uniek resultaat: ze vielen maar liefst 6 keer in de prijzen!

Bose F1 huren of kopen?

Heeft u een mobiel audiosysteem nodig voor uw optreden? Bij Presentation Partner bent u aan het juiste adres. Bezoek onze showroom en probeer the winner, de Bose F1, vrijblijvend uit! Wij adviseren u graag over de juiste audiovisuele oplossing voor uw specifieke situatie. Bel 079-361 9011, app naar 06 1313 6666 of mail naar info@presentationpartner.nl en ontdek hoe wij u en uw bedrijf verder kunnen helpen.