Menu

Display

Kies de juiste beeldweergave voor uw ruimte en organisatie

Het aantal toepassingen waar beeld bij komt kijken is niet meer op twee handen te tellen. Het is de nieuwe standaard: altijd en overal kunnen werken, presenteren en content delen. En dat het liefst in combinatie van ‘touch’ functionaliteit waardoor het scherm simpel met hand of digitale pen bewerkt kan worden. Meubels met ingebouwde schermen zodat u niet meer wachten voor een vergaderzaal, maar on the spot direct vanaf uw smartphone of laptop een presentatie kunt draaien. Een ruimte reserveringssysteem met interactieve beeldschermen om occupatie te bekijken en vast te leggen. In welke branch u ook werkzaam bent, Presentation Partner kan u helpen met al uw beeld-toepassingen. Wij denken graag met u mee en bieden een soepele en transparante manier van aanpak.

Beeld

Een voorbeeld van beeld en innovatie met Presentation Partner

Presentation Partner loopt voor op gebied van visie en uitvoering van concepten voor “het allernieuwste werken”. Werknemers worden weer teruggehaald naar de werkvloer, omdat thuiswerken minder productief blijkt te zijn. Hierdoor wordt de flexibiliteit en efficiëntie van kantoorruimte nog belangrijker. Door werkplekken door middel van plug-and-play te voorzien van beeldschermen, kan er op elke plek en op elk moment overleg plaatsvinden en gemakkelijk informatie worden gedeeld.

Uiteraard is dit een van de vele toepassingen voor beeld en gaat Presentation Partner graag met u in gesprek over andere innovatieve oplossingen.

Ontzorgen is onze voornaamste taak

Presentation Partner is een full-service bedrijf. Wij kunnen het product afleveren, maar daarnaast hebben wij monteurs in dienst voor installatie, onderhoud en reparatie.

 

Advies ontvangen afgestemd op uw organisatie?

Neem dan contact met ons op of bezoek ons Presentation Partner Experience Center en laat u inspireren!