Menu

Beeld

Beeld binnen uw bedrijf

LCD schermen, videowalls, touchscreens, projectie schermen, beamers, tablets. Het aantal toepassingen waar beeld bij komt kijken is niet meer op twee handen te tellen. Het is de nieuwe standaard binnen het bedrijfsleven, altijd en overal kunnen werken, presenteren en content delen. Meubels met ingebouwde schermen zodat u niet meer wachten voor een vergaderzaal, maar on the spot direct vanaf uw smartphone of laptop een presentatie kunt draaien. Een ruimte reserveringssysteem met interactieve beeldschermen om occupatie te bekijken en vast te leggen. Presentation partner kan u helpen met al uw beeld-toepassingen, wij denken graag met u mee en bieden een soepele en transparante manier van aanpak.

Beeld

Een voorbeeld van beeld en innovatie met Presentation partner

Presentation Partner loopt voor op gebied van visie en uitvoering van concepten voor “het aller nieuwste werken”. Werknemers worden weer terug gehaald naar de werkvloer, omdat thuiswerken minder productief blijkt te zijn. Hierdoor word de flexibiliteit en efficiëntie van kantoorruimte nog belangrijker. Door middel van plug and play werkplekken heen voorzien van beeldschermen, kan er op elke plek en op elk moment overleg plaatsvinden en gemakkelijk informatie worden gedeeld.

Uiteraard is dit een van de vele toepassingen voor beeld en gaat Presentation Partner graag met u in conclaaf over andere innovatieve oplossingen.

Ontzorgen is onze voornaamste taak

Presentation partner is een full-service bedrijf. Wij kunnen het product afleveren, maar daarnaast hebben wij monteurs in dienst voor installatie, onderhoud en reparatie, maar ook advies is ook geen probleem.

Neem contact op en ontdek uw mogelijkheden binnen de categorie; beeld.