Menu

Beeld, geluid & verlichting

Aandacht van het publiek trekken én vasthouden?

Hoe zet u een sterke presentatie neer en brengt u uw boodschap succesvol over aan het publiek? Hoe kunt u uw evenement aansprekender maken voor uw doelgroep?

Beeld

Een professionele en wervende indruk voor een evenement maakt u met dat beetje extra op het gebied van beeld. Ondersteunende en duidelijk zichtbare beelden zijn belangrijk voor een goede presentatie of evenement. Presentation Partner maakt samen met u het evenement tot een succes. Wij hebben een groot assortiment aan beamers, 4K projectoren, Touchscreens, LCD-schermen en outdoor LED-displays die op korte termijn beschikbaar zijn.
Wat betreft montage zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Plafond-, wand- of vloermontage en ook het huren van beeldopnameapparatuur is mogelijk. De monteurs van Presentation Partner zijn professioneel en vakkundig. Specialistische toepassingen kunnen ook worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld de toepassing edge blending. Hierbij wordt met behulp van meerdere projectoren één groot beeld gevormd. Ook doorzichtprojectie, waarbij de beamer niet zichtbaar is, kan worden toegepast bij uw evenement.

Geluid

Een evenement of presentatie kan ook op het gebied van geluid helpen bij het effectief overbrengen van de boodschap. Presentation Partners heeft een breed aanbod van direct leverbare huurproducten. Producten als microfoons, mengpanelen, luidsprekers, discussiesystemen, tolkencabines en rondleidingsets.

Verlichting

Goede verlichting kan een groot verschil maken voor een goede eerste indruk bij de klant of bezoeker van uw evenement of presentatie. Presentation Partner verhuurt verlichting die de sfeer in de ruimte aangenaam en fris maken. Het assortiment is breed, van volledige lichtinstallaties tot een statief voor theaterproducties.

Beeld geluid & verlichting

Wat is er mogelijk bij Presentation Partner

Huren bij Presentation Partner geeft u de garantie van kwaliteit. Voor ieder evenement, vergadering, trainingen, personeelsfeesten of festival, bij Presentation Partner bent u aan het juiste adres voor hulp bij beeld, geluid en ICT.

Presentation Partner biedt ook adviezen en eventuele trainingen op locatie aan. De klant wordt uitvoerig geadviseerd over de geschikte productkeuze voor het evenement. Afhankelijk van het licht, de akoestiek en ruimte kunnen onze vakmensen u professioneel advies geven. Bij de training leert u hoe u de apparatuur optimaal kunt besturen en u de effecten die u wil kunt bereiken. Maar de medewerkers van Presentation Partner kunnen ook de apparatuur bedienen en u deze zorgen uit handen nemen.

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden voor uw evenement of presentatie vrijblijvend door te nemen!