Menu

Bedrijven

“Bedrijven opzoek naar hogere productiviteit met een sterk ROI”

Prestentation Partner is specialist in audiovisuele oplossingen. Denk hierbij aan alle apparatuur wat komt kijken bij een presentatie of videoconferencing zoals beamers, schermen en luidsprekers. Wij leveren deze produceten niet alleen los, maar creëren over het algemeen volledig afgewerkte ruimtes. Meer ICT gerelateerd bieden wij ook zeer innovatieve narrowcasting mogelijkheden aan of volledige gebouwbeheersystemen.

Een nieuwe manier van werken

Presentation Partner houdt zich er al een tijd mee bezig en de laatste tijd komt het steeds meer voor; het nieuwe werken. Door het herinrichten van bedrijven wordt communicatie tussen afdelingen verbeterd, wordt er makkelijker samengewerkt en maakt het niet meer uit met welk apparaat iemand werkt.

Verder kiezen steeds meer bedrijven voor een vrije invulling van de werkplek op kantoor. Zo is het bewezen dat staand overleg dynamischer is en een besparing oplevert per persoon van 30% van de tijd. Dit levert een aanzienlijke financiële besparing op naast dat de werkdag ook in effectiviteit stijgt. Presentation Partner adviseert u graag over alle mogelijkheden en met meer dan 25 jaar ervaring weet u zeker dat wij weten waar we over praten

‘Alleen werken moet comfortabeler, samenwerken moet makkelijker.’

Bedrijven audiovisueel

Waarom gaan bedrijven in zee met Presentation Partner?

  • Presentation Partner beschikt over een no-nonsens mentaliteit en transparante aanpak. Wij houden zelf ook niet van verassingen midden in het proces;
  • Presentation Partner werkt met A-merken en bent u zeker van kwaliteit en garantie;
  • Presentation Partner heeft het snelste support team in de branche. Bij problemen staan wij direct paraat.

Uiteraard bieden wij ook standalone oplossingen voor verhuur of permanente aanschaf. Presentation Partner is u van dienst en wij vinden het overnemen van uw AV stress onze missie. Wij laten u volledig vrij in het kiezen voor een totaaloplossing of dat u toch liever zelf de apparatuur monteert en installeert.

Meer over onze AV-oplossingen voor bedrijven? Neem contact op!