Menu

Beamer kopen of huren? Presentation Partner helpt u van A tot Led

In het hedendaagse bedrijfsleven is een beamer niet meer weg te denken. De beamer vereenvoudigd en verhelderd bij het geven van presentaties en bij video-conferencing. Het is niet voor niets dat ze steeds vaker gebruikt worden. Ze worden gezien als een goed alternatief voor een beeldscherm. Extra voordelen:

  • Gemakkelijke koppeling met een computer
  • Helder, groot scherm
  • Betaalbaar
  • Flexibel en mobiel

Of wellicht toch die ene WK-wedstrijd met uw collega’s kijken op een zomeravond?

 

Beamer in de vergaderruimte

Gaat u een vergaderruimte inrichten? Houd dan rekening met de verscheidene audiovisuele behoeftes. Een beamer speelt in op deze behoefte. Het biedt een scala aan mogelijkheden om tijdens een vergadering de communicatie soepeler te laten verlopen, informatie makkelijker te delen en een verhaal te verduidelijken. Het is dus manier om de aandacht te vangen van de luisteraar. Een grote weergave biedt simpelweg een hoop voordelen, dus wat let u?

 

Beamers bij Presentation Partner

Presentation partner is meer dan een productleverancier. Met onze service houden wij al 25 jaar onze klanten tevreden. We laten zien dat er veel meer bij komt kijken dan puur een product. Onze dienstverlening:

  • Hulp bij de veilige installatie van een beamer in diverse locaties
  • Behulpzaam supportteam
  • Trainingen en opleidingen voor een betere omgang met hard- en software.

En dan hebben we het nog niet eens over de snelle installatie en levering gehad.

 

Beamer kopen of huren, groot of klein? Alles kan!

Eenmalig een beamer nodig voor een evenement, of toch gewoon een vaste plek ervoor maken in de zaal? Bij Presentation Partner is op het gebied van beamers alles mogelijk. Wij hebben een ruim aanbod aan beamers van verschillende A-merken, en bieden beamers aan van zakformaatgrootte (ideaal voor buiten de deur) tot die voor in de theaterzaal. Allen beschikbaar voor zowel koop of huur. Wilt u meer weten, of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze beamer? Beam us up scotty 😉

Bel 079-361 9011 of mail ons en wij helpen u graag verder. Of bekijk hier ons volledig assortiment beamers.