Menu

Beamer scherm kopen of huren? Laat Presentation Partner u inspireren!

Bij de aanschaf van een beamer wordt veelal alleen gedacht aan het apparaat zelf, terwijl het scherm in veel gevallen minstens zo belangrijk is! Door de jaren heen zijn naast de beamers, ook de beamer schermen steeds verfijnder geworden. Waar men vroeger nog wel eens op een witte muur projecteerde, zijn beamer schermen in het bedrijfsleven tegenwoordig onmisbaar. Enkele voordelen op een rijtje:

  • Haarscherp beeld
  • Perfecte lichtbalans
  • Coating om de invloed van daglicht te beperken
  • Ruimtebesparend, door mobiele of inklapbare schermen

 

Beamerscherm voor uw bedrijf

Een beamerscherm nodig voor uw bedrijf? Laat Presentation Partner u verder helpen. Wij bieden verschillende soorten schermen, perfect aansluitend op uw behoeftes. Zo bieden wij mobiele beamer schermen voor als u naar de klant moet, fixed frame schermen voor in de vergaderzaal, of elektrische schermen die inrollen voor de degene die ruimte willen besparen. Ook is het mogelijk bij bepaalde projectieschermen om de beamer achter het doek te plaatsen waardoor deze uit het zicht is maar u wel beeld heeft. Daarnaast bieden we zowel kleine, als grote formaten aan. Kortom: een zeer breed aanbod, voor ieder wat wils.

 

Beamerscherm bij Presentation Partner

Presentation partner is meer dan een productleverancier. Met onze service houden wij al 25 jaar onze klanten tevreden en laten wij zien meer te bieden dan enkel een product. Onze service:

  • Hulp bij de installatie van een beamerscherm
  • A-merken, zodat u verzekerd bent van kwaliteit
  • Behulpzaam supportteam
  • Trainingen en opleidingen voor een betere omgang met hard- en software.

En dan hebben we het nog niet eens over de snelle installatie en levering gehad!

 

Beamerscherm kopen of huren, één of meerdere? Alles kan!

Flexibiliteit en transparantie staan hoog in het vaandel bij Presentation Partner, en wij denken dus graag met u mee. Eenmalig een beamerscherm nodig voor een evenement, of toch gewoon een vaste plek ervoor maken in de zaal? Bij Presentation Partner is op het gebied van beamerschermen alles mogelijk. Wij hebben een ruim aanbod aan beamerschermen van verschillende A-merken, en bieden beamerschermen aan in allerlei soorten en maten. Allen beschikbaar voor zowel koop als huur. Wilt u meer weten, of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze beamerscherm? Bel 079-361 9011 of mail ons en wij helpen u graag verder. Of bekijk hier ons volledige assortiment.