Menu

Beamer installatie

Voor elke situatie een beamer installatie

Beamers zijn vaak een betaalbaar alternatief voor beeldschermen. Beamers komen in alle soorten en maten voor en bestaan ze zelfs op zakformaat die uitermate geschikt zijn voor presentaties buiten de deur. Dus of het nu gaat om een oplossing in de zorg, onderwijs of commercieel bedrijf Presentation Partner staat u graag bij in uw keuze en is officieel leverancier van verschillende A-merken zodat u zeker bent van kwaliteit.

De voordelen van een beamer installatie van Presentation Partner

  • Ruim aanbod, waaronder: Epson, Barco, Canon, Casio, Hitachi, Sony, NEC, Optoma;
  • Mogelijkheid van cursus voor levering van het product;
  • Presentation partner heeft een “no-nonsens” mentaliteit en werkt transparant;
  • Snelle levering, paraat wanneer u dat nodig heeft;
  • Zowel aankoop als verhuur mogelijk.
Beamer installatie

Soorten beamers

Portable: deze beamers kunt u gemakkelijk met u meedragen waar en wanneer u maar wilt. Variërend van zak tot tas formaat. Hierdoor kunt u presenteren op locaties die niet beschikken over presentatie apparatuur.

Installatie: Presentation Partner verzorgt ook graag de installatie voor u. Zeg nou zelf, een simpele beamer op een stapel boeken is niet ideaal en zeer storingsgevoelig. Of het nu gaat om een simpele toepassing van 1 beamer of uitgebreider waar meerdere beamers 1 beeld moeten projecteren bij ons bent u zeker van een gedegen afwerking. De installatie waar meerdere beamers 1 beeld moeten vormen heet edge blending en vergt de nodige moeite waar Presentation Partner de nodige ervaring voor heeft.

Large venue: dit zijn high end beamers met een hoge lichtopbrengst (ansi lumen) waardoor deze zeer geschikt zijn voor grote ruimtes als auditoria en collegezalen.

Short throw en long throw: vrij vertaald beamers voor lange en (zeer) korte afstand. Short throw wordt vaak gebruikt bij smartboards waar de beamer op minder dan een meter van het scherm af staat. Long throw zijn juist beamers gemaakt om goed te kunnen projecteren op de lange afstand.

All-in one: deze soort beamer is een zeer gewild en fancy item. Presentation Partner werkt hierin nauw samen met Easybeam. Deze all-in one beamers zijn een mobiel presentatie meubel en bestaan uit een beamer, minicomputer, Bose geluidssysteem en zijn geschikt voor elke ruimte.

Neem vandaag nog contact met ons op voor de beste oplossing voor u!