Menu

Kom naar het Business Communication Event 2018

                … en ontdek de nieuwste innovaties op het gebied van digitale communicatie

Of, anders gezegd, de nieuwste collaboration innovaties: de touchscreens, draadloze presenteersystemen en videoconferencing tools die de digitale samenwerking binnen uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Tijdens het Business Communication Event maakt u via presentaties & demo’s kennis met deze nieuwste collaboration gadgets, en daarnaast met diverse retail innovaties en digitale oplossingen voor het onderwijs.

Direct aanmelden

Highlights

Google Jamboard is hét collaboration touchscreen van 2018. Tijdens het Business Event ontdekt u zelf hoe eenvoudig u content deelt, digitaal samenwerkt en videoconferenties opzet met dit veelzijdige touchscreen.

Andere touchscreens op het event met speciale functies voor videoconferencing zijn het NEC Infinityboard en de Samsung Flip.

Verder maakt u kennis met de Room Kits van LG en Cisco Webex. Cisco Webex is de opvolger van Cisco Spark, en wordt aangeboden in combinatie met ultra HD touchscreens en displays van LG. Met deze combinatie heeft u alles in één: camera, speakers, microfoons en videoconference systeem om digitaal te vergaderen, documenten te delen en te presenteren. Ook de nieuwe StarLeaf app is uit te proberen tijdens het event. Met deze app maakt het niet langer uit met welk programma of device u een videoconferentie opzet, of u nu met Skype to Business werkt, Polycom gebruikt of inbelt: de verbinding werkt altijd.

Voor de retail zijn de digitale stoepborden en POP frames op het event interessant. Met digitale stoepborden maakt u al indruk voor uw klanten de winkel binnenkomen, en met de vierkante POP frames streamt u live uw meest inspirerende Instagram foto’s en stories.

Onze deskundige adviseurs vertellen u tijdens het event graag meer over deze innovaties en demonstreren u tal van andere gadgets die digitale communicatie een lust maken in plaats van een last.

Mis het niet!

Business Communication Event: hét event van het jaar op het gebied van digitale communicatie!

Kom op de derde woensdag van september, 19 september 2018, naar Nieuwspoort, het perscentrum van de Tweede Kamer in Den Haag. Adres: Lange Poten 10, 2511 CL Den Haag.

Neem uw relatie(s) mee en ontdek samen de nieuwste innovaties op het gebied van beeld, geluid & ICT. Het team van Presentation Partner verwelkomt u graag op dit event! Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de ochtend- of middaginloop en eventuele lunch.

Aanmeldformulier

Dit event is afgelopen. U kunt zich niet meer aanmelden.