Menu

Barco introduceert Clickshare CS-100 Huddle en CSE-200+

Barco speelt in op de trend van flexibel en mobiel vergaderen met de introductie van de Barco Clickshare CS-100 Huddle en de CSE-200+. Met de kwaliteit die je van Barco gewend bent vergader je nu eenvoudig en snel via de app met de CS-100 Huddle en interactief via de app met de CSE-200+.

In de huidige AV-markt groeit de behoefte aan collaboration-oplossingen, ook in kleine vergadersettings zoals huddle rooms. Daarnaast verandert de toekomst van werk: werknemers zijn flexibeler dan ooit, en gebruiken steeds vaker mobiele devices om te vergaderen. De Clickshare CS-100 Huddle en CSE-200+ sluiten naadloos aan bij deze behoefte.

Barco Clickshare CS-100 Huddle

De Clickshare CS-100 Huddle is een stand-alone presentatiesysteem, speciaal uitgerust voor toepassing in huddle ruimtes. Het systeem werkt met een efficiënte app: je selecteert een ruimte, maakt met 1 klik connectie, en met nog een klik verbreek je de verbinding weer. Ideaal om in een huddle ruimte snel even je scherm te delen tijdens een vergadering. Connecten met de Barco Clickshare Button blijft overigens ook nog steeds mogelijk. De Clickshare CS-100 Huddle is beschikbaar vanaf april 2019 en komt in de markt voor slechts € 750,-.

Barco Clickshare CSE-200+  

De Clickshare CSE-200+ heeft naast de standaard functies een groot aantal extra’s. De interactiviteit is met dit systeem groter dan ooit: naast de ondersteuning van touch-input biedt de CSE-200+ ook een BlackBoard- en annotatiefunctie. Ook het aantal connecties zijn uitgebreid: naast de buttons, Clickshare App, Airplay en Google Cast, ondersteunt de CSE-200+ nu ook connecties via Windows wireless display. Door de HD HDMI input sluit je efficiënt apparaten aan die niet via de button of app aangesloten kunnen worden. De Clickshare CSE-200+ is per direct beschikbaar en heeft een prijskaartje van € 2250,-.

Voor Barco Clickshare ga je naar Presentation Partner

Ben je benieuwd geworden naar de Clickshare CS-100 Huddle of de CSE-200+ en wil je meer weten? Wij werken al vanaf de lancering van de Clickshare producten samen met Barco en voorzien je graag van deskundig advies. Probeer de CS-100 Huddle of de CSE-200+ zelf uit in ons experience center en laat je vrijblijvend adviseren door één van onze medewerkers. De koffie staat klaar! Neem vandaag nog contact met ons op via 079-361 9011 of info@presentationpartner.nl.