Menu

Barco Clickshare CS-100

  • 1 Button
  • Laptop, tablet of smartphone
  • 1 gebruiker op het scherm
  • Draadloos presenteren
Bekijk pdf

Beschrijving

Barco Clickshare CS-100

Barco ClickShare CS-100 is een draadloos presentatie systeem waarmee gebruikers eenvoudig content van hun laptop of mobiel apparaat kunnen delen op het presentatiescherm. Geen kabels, geen set-up, niet wachten om mee te doen. Voor succesvolle bijeenkomsten moet u op de technologie in de vergaderzaal kunnen vertrouwen.

Barco CS-100 maakt ClickShare nu ook bereikbaar voor kleine groepen en huddle rooms, waar het delen van content vanaf een laptop of mobiel apparaat een basisbehoefte is. Iedereen – inclusief de gasten – kunnen met één klik verbinding maken en meteen content delen. Plug eenvoudig de ClickShare Button in de USB poort van uw PC of Mac en klik op de knop om de inhoud van uw laptop op het scherm van de vergaderzaal te delen. Met de ClickShare App kunnen gebruikers ook content te delen vanaf hun mobiele telefoons of tablets.

Barco CS-100 is een stand-alone model met een HDMI-uitgang, waarmee maximaal 8 gebruikers verbinding kunnen maken en één gebruiker tegelijk content kan delen. De Barco CS-100 is voorzien van de standaard ClickShare beveiligingsfuncties zoals encryptie, login management, https en de mogelijkheid om de SSID van het draadloze netwerk van het basisstation te verbergen.


Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies!

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 08:30 – 17:30 uur via 079-3619011
Ook kunt u een bericht sturen naar verkoop@presentationpartner.nl of via
ons contactformulier

Heeft u direct een vraag? Maak dan gebruik van onze Live Chat of
WhatsApp: 06-13136666

of
Bezoek onze showroom in Zoetermeer op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur


 

08:30 - 17:00
MA- T/M VRIJDAG
Bekijk de
Barco Clickshare CS-100
in onze showroom
Bezoek onze showroom voor een productpresentatie op maat.