Menu

AV Consultancy

“Advies voor beeld en geluid bij het inrichten van welke ruimte dan ook”

Tegenwoordig worden bij nieuwbouwprojecten en renovaties de AV oplossingen direct ingebouwd aangezien het een onmisbaar facet is geworden in de tijd van nu. De keuze aan producten en mogelijkheden is ongekend groot en Presentation Partner kan u daarin bijstaan. Door decennia aan ervaring in het aanleveren en installeren van audiovisuele totaaloplossingen beschikken wij over zeer veel kennis om u van dienst te zijn.

Effectief advies dat leidt tot een hoger ROI

AV staat voor audiovisueel, oftewel de combinatie van beeld en geluid. Op gebied van beeld kunt u denken aan verduistering en regelbaar licht zodat een projectie of LCD-scherm altijd goed te zien is ongeacht de situatie. Naast een scherm permanent te bevestigen is het uiteraard ook mogelijk deze mobiel te maken.

Zonder geluid komt beeld ten alle tijden minder tot zijn recht, een spannende film lijkt toch minder eng als u het geluid uit zet. Naast advies over audio-oplossingen in combinatie met beeld kunnen wij ook een specifiek akoestisch advies uitbrengen. Onze specialisten brengen dan geluid in kaart en stellen zo voor u de optimale oplossing vast.

Kortom, met ons advies maakt u optimaal gebruik van uw audiovisuele investering en komt deze het beste tot zijn recht.

AV consultancy

Wat levert AV consultancy van Presentation Partner u concreet op:

  • Een slimmere investering en daarmee hogere ROI;
  • Integratie met uw huidige AV voorzieningen met besparing als voordeel;
  • Zekerheid van kwaliteit; MKB, multinationals en non-profit organisaties gingen u al voor.

Hoe gaat AV consultancy in zijn werk?

Nadat u een aanvraag heeft geplaatst voor een consult brengen wij eerst uw wensen in kaart en kunnen dan, indien gewenst, met de juiste experts bij u op locatie langskomen. Ook is het mogelijk u een demonstratie en rondleiding aan te bieden bij een referentie van ons om zo inspiratie op te doen en real life de mogelijkheden te ervaren.

Vervolgens wordt het proces gestart waarin onze metingen/ervaring met uw wensen worden gekoppeld en u zo een advies op maat ontvangt.

Neem geen genoegen met het gemiddelde, maar durf te excelleren en neem contact met ons op.