Menu

AV as a service bij Presentation Partner

Wilt u nieuwe technologieën in uw bedrijf inzetten zonder grote investering? Zoekt u manieren om zo efficiënt mogelijk de productiviteit van uw bedrijf te verhogen? Kies voor ‘AV as a Service’ van Presentation Partner. Voorzie uw bedrijf van de nieuwste audiovisuele middelen, voor een vast bedrag per maand.

Met AV as a Service ontzorgt Presentation Partner u volledig op het gebied van audiovisuele apparatuur. Of het nu gaat om uw kantoorpand, winkel, school, ziekenhuis of showroom: Presentation Partner richt hem in van ontwerp tot installatie en organiseert alles van aanschaf tot onderhoud. Voor een vast bedrag per maand ontvangt u onbeperkt advies en begeleiding bij de aanschaf van uw apparatuur, installatie van de producten, onderhoud aan het materiaal en vervanging ervan. Met daarbij ook zaken als software updates, monitoring van het onderhoud door middel van een dashboard, opslag en duurzame verwijdering van de apparatuur.

Presentation Partner biedt verschillende vormen van AV as a Service aan. Elke vorm is maatwerk. Door onze jarenlange ervaring en voortdurende innovatie heeft u de zekerheid van deskundig advies, vakkundige installatie, onderhoud & service en een flexibele houding.

Is uw bedrijf klaar voor digitale innovatie? Ontdek de mogelijkheden van AV as a Service bij Presentation Partner. Mail naar info@presentationpartner.nl  of bel +31 (0)79 361 9011 voor een vrijblijvend gesprek & deskundig advies.