Menu

Auditorium

“Een auditorium dat presenteren leuk maakt en aanwezigen inspireert”

Een auditorium vergt een specialistische aanpak voor audio en visuele toepassingen door het unieke karakter dat deze ruimte bezit. Doordat een auditorium vaak plaats biedt aan meer dan honderd mensen is het van groot belang dat aanwezigen achterin dezelfde beleving ondervinden als op de eerste rij. Presentation Partner biedt u een gebruiksvriendelijk systeem passend bij uw behoeften.

Waarom een auditorium van Presentation Partner?

  • Al 25 jaar succesvol in het afleveren van gebruiksklare auditoria;
  • Innovatieve producten die voor iedereen te bedienen en begrijpen zijn;
  • Altijd storingsvrij presenteren en doceren;
  • Het beste en snelste supportteam in de branche voor ad hoc probleem oplossingen.

‘Een presentatie moet duidelijk en helder zijn voor alle aanwezigen, goed beeld en geluid is het fundament’

Auditorium

Wat biedt een auditorium van Presentation Partner?

Een auditorium van Presentation Partner is gebruiksklaar en vergt geen moeite in aansluiting en opstarten. Door de perfectionistische afwerking biedt de ruimte een uitstraling die de instelling verdient en imago versterkt. Een kleine greep van wat wij kunnen plaatsen in een auditorium: high-end projectie, audiosystemen, video streaming en opname, katheder met beeldscherm en uiteraard juiste belichting voor het podium.

Verder is dit centraal bedienbaar zodat er geen afstandsbedieningen meer aan te pas komen die kwijt kunnen raken. Ook is het tegenwoordig mogelijk om bij elke zitplaats beeldschermen te plaatsen, waardoor interactie kan plaatsvinden via cloud software.

Vraag nu naar de mogelijkheden voor een inspirerend auditorium.
Neem contact op met Presentation Partner.