Menu

Vacature audiovisueel installatietechnicus

Start nu als audiovisueel installatietechnicus bij Presentation Partner (40 u/pw) (ook ZZP)

Presentation Partner is op zoek naar een fulltime audiovisueel installatietechnicus voor aankomende projecten. Met Presentation Partner kom je binnen bij kleine en grote bedrijven. Het kan het zomaar zijn dat jij de mooiste schermen en beamers in de nieuwe boardroom van een grote multinational installeert. Ook het installeren van grote videowalls behoort tot het takenpakket: een geweldige kans om iets neer te zetten dat door miljoenen ogen wordt gezien.

Het werk van een installatietechnicus bij Presentation Partner bestaat uit het aanleggen van de gehele infrastructuur (inclusief bekabeling en randapparatuur) van audiovisuele apparatuur. Jouw werk staat in het zicht, dat maakt het extra belangrijk dat de montage perfect is en de afwerking tot in detail klopt.

Jouw profiel

Je hebt een elektrotechnische opleiding op LBO/MBO niveau en ervaring met installatiewerkzaamheden als monteur of installateur. Bovendien heb je bouwkundig inzicht. Je bent een harde werker met een houding gebaseerd op samenwerken en oplossingsgerichtheid. Als de situatie erom vraagt, ben je bereid stevig door te werken en je werkzaamheden af te ronden. Deadlines en last minute werk komt regelmatig voor. Je bent positief, flexibel en denkt mee. Je hebt oog voor detail en je richt je er vooral op het mooiste eindproduct bij de klant af te leveren. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B. Bij voorkeur ben je VCA gecertificeerd, of je bent bereid om dit te halen.

Het aanbod van Presentation Partner

Je komt te werken in een gezellig team en werkt uiteraard veel op locatie. Presentation Partner ken goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en onkostenvergoeding. Daarnaast kennen we een uitgebreid inwerkprogramma: je wordt op jouw niveau begeleid en getraind door een collega.

Nieuwsgierig geworden naar deze functie & ons bedrijf? Neem contact op met René Bos voor meer informatie. Bel 0653212273 (tussen 8.00 en 20.00) of mail naar bos@presentationpartner.nl.