Menu

Altijd succesvolle videoconferenties met Starleaf app

Ben jij kostbare tijd kwijt aan het opzetten van een videoconferentie? Lukt het je niet om met de ander te verbinden omdat jullie allebei een ander systeem gebruiken? StarLeaf app lost het voor je op! Met deze app heb je alles in huis om voortaan met één druk op de knop een chat, telefoontje of videoconferentie op te zetten, ongeacht het medium waar de persoon aan de andere kant van de lijn mee belt.

StarLeaf werkt simpel

StarLeaf app is speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Tijd besparen door als team efficiënter te communiceren, dat is wat de app je brengt. De app wordt gebruikt op desktop, mobiel of tablet, en levert hoogwaardige video- en audiokwaliteit. Videoconferenties realiseren kan met elk mogelijk medium: of de persoon waarmee je wilt bellen nu Skype for Business, Polycom of Cisco gebruikt, StarLeaf brengt je bij elkaar. Daarnaast kun je met de app gratis bellen en via de professionele chatfunctie één op één of in groepen chatten. StarLeaf app heeft een intuïtieve en herkenbare interface waarvoor geen training vereist is. Collega’s sluiten zich, waar ze ook zijn, met één druk op de knop bij een vergadering aan, en zetten een chatsessie in een handomdraai om in een videocall. Dat is de kracht van StarLeaf.

StarLeaf is veilig

Alle communicatie binnen de StarLeaf app is beveiligd en versleuteld, of het nu gaat om telefoongesprekken, video of chats. Het beheer van de app ligt volledig bij jou als eigenaar van de app. In het uitgebreide beheerdersportal voeg je eenvoudig deelnemers toe, en verwijder je collega’s die niet langer bij het bedrijf werken. Op deze manier ben je er zeker van dat alle bedrijfsgegevens veilig zijn. StarLeaf is hiermee de eerste businessoplossing die zowel voorziet in de behoeften van gebruikers als voldoet aan de veiligheidseisen van dit digitale tijdperk.

StarLeaf is betrouwbaar

Door StarLeaf app te gebruiken ben je er zeker van dat je wereldwijd via elk device en met elke collega kunt samenwerken. Of je nu onderweg bent of gewoon op kantoor; digitaal overleggen, bestanden delen en werkzaamheden afstemmen was nog nooit zo eenvoudig. StarLeaf app is beschikbaar voor Microsoft Windows, Apple iOS en OSX en Android en biedt voor alle besturingssystemen de benodigde service en support. Starleaf geeft jou het zekere gevoel dat je wilt om digitaal samen te werken.

StarLeaf: het advies van Presentation Partner

StarLeaf app brengt mensen bij elkaar door de kracht van videoconferencing. Eén app voor alle bedrijfscommunicatie: makkelijker wordt het niet. Wij bij Presentation Partner schatten de kracht van StarLeaf hoog in. Tijdens ons Business Communication Event op woensdag 19 september krijgt de app van ons dan ook de aandacht die het verdient. Ben jij ook benieuwd hoe de app werkt en wil je hem graag eens uitproberen? Meld je aan voor dit gratis event en ontdek de kracht van StarLeaf app!