Menu

Huawei Networks

Huawei is een zeer grote Chinese end-to-end ICT-solution fabrikant die in hoog tempo de ICT-wereld aan het veroveren is. In 2015 was de omzet ruim 60 miljard USD en telden ze meer dan 170.000 medewerkers. 13% van de omzet wordt geïnvesteerd in Research & Development (R&D) waar 70.000 medewerkers actief zijn, verdeeld over 16 R&D centra in de wereld.

Standaardisatie, sales- en after sales support staan zeer hoog in het vaandel bij Huawei. Huawei heeft oplossingen voor alle markten en ze hebben een ontzettend breed productportfolio. Huawei Nederland, met het kantoren in Amsterdam, Amstelveel en Voorburg, telt meer dan 650 medewerkers. De Enterprise Business Groep is gericht op de zakelijke market en levert altijd indirect. Het Enterprise team bestaat uit Channel Managers, Solutions Managers en Hi-Touch Account Managers die resellers en klanten lokaal ondersteunen.

huawei-1

Waarom zou u voor Huawei producten kiezen? 

We zien dat Huawei net als TechAccess een snel groeiend en ambitieus bedrijf is dat open staat voor aanpassingen op basis van de wensen en behoeften van haar klanten. Het resultaat van de enorme investeringen in R&D betaalt zich momenteel uit in innovatieve high-end oplossingen die thuis horen in een ‘best of breed’ portfolio. Naast de goede technische specificaties, richt Huawei zich op energy efficiency. Dit is niet alleen goed voor uw duurzame imago maar heeft ook zijn effect op de TCO (total cost of ownership). Daarnaast liggen initiële aanschafprijzen van deze producten vaak lager dan die van concurrenten.

Met Huawei bent u in staat om uw klanten te voorzien van een end-to-end oplossing. Hieronder vindt u een opsomming van de producten waarvan we u middels Huawei kunnen voorzien.


 

Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies!
Op werkdagen zijn we bereikbaar van 08:30 – 17:30 uur via 079-3619011
Ook kunt u een bericht sturen naar verkoop@presentationpartner.nl of via
ons contactformulier

Heeft u direct een vraag? Maak dan gebruik van onze Live Chat of
WhatsApp: 06-13136666

of
Bezoek onze showroom in Zoetermeer op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur