Menu

3D wayfinding

De meest intuïtieve en gebruiksvriendelijke 3D wayfinding

Met 3D wayfinding kunt u de route ervaren zoals deze ook in de realiteit is en kunnen bezoekers nog makkelijker de weg vinden door visualisatie van bepaalde herkenningspunten. 3D wayfinding van Presentation Partner is platform onafhankelijk en is daarom voor elke locatie een mooie oplossing.

3D wayfinding

Toepassingen van 3D wayfinding via Presentation Partner

Met de 3D toepassing van Presentation Partner kunt u kiezen voor een first person view of vogel perspectief. Hierdoor kan de bezoeker zelf beslissen wat hij/zij het prettigst vind. Als de bestemming is gekozen op het scherm word binnen enkele seconde een route weergegeven met 3D-animatie die toegankelijk is via internet. Het systeem is namelijk compatibel met elk apparaat en browser zodat de route kan worden meegenomen op tablet of smartphone. Het systeem kan ook rekening houden wanneer een persoon mindervalide is, en zo bepaalde obstakels als trappen vermeden kunnen worden.

Verder kan het systeem ook interactief worden gemaakt zodat het uitermate geschikt wordt in steden waar locaties niet in een lijst passen en bezoekers door middel van interesse of kernwoord hun locatie kunnen vinden. 

Kies voor een 3D wayfinding toepassing. Neem contact op!