Menu

3 vormen van digitale reclame waarmee uw winkel gegarandeerd opvalt

Bent u het zat om elke maand uw winkeldisplay te moeten wisselen? Lopen uw klanten ondanks uw inspanningen nog steeds uw restaurant voorbij en loopt u daardoor omzet mis? Schakel over naar de digitale reclameoplossingen van Presentation Partner en uw winkelinrichting valt gegarandeerd op.

Digitale reclameborden zijn dé nieuwe reclame-uitingen van de winkelstraat; de kers op de taart van uw POS materiaal (point of sale materiaal). Ze springen in het oog, geven uw winkel of restaurant een professionele uitstraling en geven flexibele content weer: u kunt zelfs real time content aanpassen als u merkt dat de klant bijzondere aandacht heeft voor één van uw producten. Digitale reclameborden zijn er in verschillende soorten en maten. In deze blog komen de drie meest voorkomende voorbij, met hun specifieke eigenschappen en exclusieve verleidingen.

Digital signage

De bekendste vorm van digitale reclame is digital signage, ook wel narrowcasting genoemd. Met deze oplossing deelt u via een display in uw winkel of etalage creatieve animaties, video’s en afbeeldingen met uw klant; de perfecte triggers om tot aankoop over te gaan. De meeste displays voor digital signage hebben een ingebouwde computer waarmee u reclameboodschappen ontwerpt, inplant en afspeelt. Met geïntegreerde Wifi op uw digital signage bedient u zelfs via uw mobiele telefoon de reclameboodschappen. Presentation Partner werkt met digital signage displays van gerenommeerde merken als BenQ, LG, SonySamsung en Philips.

Digitaal stoepbord

Een reclamebord buiten op de stoep is slim, maar trek het ook genoeg de aandacht? De digitale stoepborden van Presentation Partner in ieder geval wél. Deze voor u op maat ontworpen outdoor displays zorgen ervoor dat u al op 1-0 voorsprong staat voordat uw klant uw winkel of restaurant binnenkomt. Opvallende, heldere content die onder alle weersomstandigheden gelijkwaardig getoond wordt levert u een eyecatcher in de winkelstraat op.

Videowall

Wilt u direct een wow-effect creëren in uw restaurant of winkel? Kies dan voor een videowall! Een videowall is een verzameling van aan elkaar gekoppelde LED of LCD displays die gezamenlijk één grote videowand of led wall vormen. Hoe dunner de rand van de schermen, hoe meer uitstraling uw content heeft. Videowalls zijn modulair, dat betekent dat ze in diverse samenstellingen en verschillende maatvoeringen te plaatsen zijn. Via de schermen informeert u niet alleen uw klanten, maar streamt u ook live camerabeelden en social media feeds. De uitgelezen manier om uw klanten te verrassen en aandacht te trekken.

Omzet verhogen? Laat ons u adviseren

Neem niet langer genoegen met magere verkoopcijfers, schakel Presentation Partner in om de uitstraling van uw winkel of restaurant op een hoger niveau te brengen. Bezoek vrijblijvend onze showroom om met uw eigen ogen het effect van digitale reclame te bekijken. Bel 079-361 9011 of mail naar info@presentationpartner.nl en ontdek hoe wij u en uw bedrijf verder kunnen helpen.