Menu

3 nieuwe producten die uw vergadering effectiever maken

Omdat u geen falende techniek wilt hebben tijdens een vergadering, en u wilt voorkomen dat uw meeting uitloopt, hebben wij nu deze audiovisuele oplossingen voor u in huis: de Legamaster XTX 75 inch touchscreen, de Chameleon Surround en de Kramer VP-440h2. Met dit touchscreen, de speciaal voor touchscreens ontworpen whiteboard omlijsting en de handige presentatie-switcher kunt u snel en effectief vergaderen, brainstormen & van presentatie wisselen.

Het geheim van de Legamaster XTX

U wilt op afstand overleggen met collega’s en toch zoveel mogelijk het idee hebben dat u bij de vergadering aanwezig bent. Dat kan met de Legamaster XTX: een vernieuwend, efficiënt touchscreen met – houd u vast –HD groothoekcamera’s, waarmee een haarscherp, natuurlijk beeld gecreëerd wordt. Ook de microfoon en het geïntegreerde stereo geluidssysteem zijn ontworpen voor video conferencing. Doordat het geluidssysteem naar voren is gericht kan elke deelnemer, zelfs in open kantooromgevingen, het gesprek zonder problemen volgen. Naast de functies voor video conferencing is het touchscreen ook een betrouwbaar hulpmiddel voor in vergaderruimtes. Het touchscreen is voorzien van een ingebouwde computer i7 met Windows 10 en Microsoft Office. Met de inbegrepen Flipbox Suite Software kan content delen vanaf een laptop of tablet in een handomdraai gerealiseerd worden.

Presenteren én brainstormen met de Chameleon Surround

Uw collega geeft een presentatie op het nieuwe Legamaster XTX touchscreen. Tijdens het presenteren komen er genoeg nieuwe ideeën en aanvullingen langs, maar omdat het touchscreen in gebruik is kunt u die nergens kwijt. Met de Chameleon Surround is presenteren én brainstormen tegelijk voortaan geen probleem meer. Met deze whiteboard omlijsting om een touchscreen heen schrijft u er lustig op los tijdens een presentatie. De surround is gemaakt van geëmailleerd staal van hoge kwaliteit, geschikt voor intensief gebruik. Het whiteboard is magneethoudend en heeft zwart afgelakte randen voor een fraai contrast. Omdat de surround een blind ophangsysteem heeft en in diepte verstelbaar is, sluit het whiteboard naadloos aan op uw touchscreen.

Sneller dan ooit presentatie switchen met de Kramer VP-440h2

We blijven even bij uw collega die een presentatie geeft. De presentatie is klaar en u schrikt op: het is uw beurt om het volgende onderwerp te presenteren. En dat betekent: kabels wisselen, de beeldresolutie van het touchscreen bijstellen en de audio opnieuw aansluiten. Dat moet toch handiger en sneller kunnen? Nou, dat kan ook handiger en sneller: met de Kramer VP-440h2. Met deze presentatie-switcher kunt u met één druk op de knop schakelen tussen presentaties vanaf maximaal 6 laptops, computers of tablets. En dat met behoud van zowel beeld- als geluidskwaliteit! De Kramer geeft beeld door in 4K en zorgt voor volwaardige audio embedding. O ja, over beeldresolutie hoeft u zich ook niet meer druk te maken: het apparaat schaalt automatisch het beeld als de resolutie van bron & doel device niet overeen komen.

Ook effectief vergaderen, brainstormen & presenteren?

Wilt u ook effectiever vergaderen, brainstormen en presenteren? Bent u nieuwsgierig geworden naar deze producten? Bij Presentation Partner bent u aan het juiste adres. Bezoek onze showroom en probeer onze nieuwste aanwinsten vrijblijvend uit! Wij adviseren u graag over de juiste audiovisuele oplossing voor uw specifieke situatie. Bel 079-361 9011, app naar 06 1313 6666 of mail naar info@presentationpartner.nl en ontdek hoe wij u en uw bedrijf verder kunnen helpen.